giati den simfonis giorgo?
φίλε γιώργο προδόθηκες...!!! σε ξέρει με το μικρό σου όνομα ... τακίμια είσαστε με την σιμούνα
giati den simfonis giorgo?
εδώ είναι το νήμα για κοπέλες που έχουν προφίλ στο Mamba... και πώς μπορούμε να τις γαμήσουμε με λεφτά ή χωρίς...
εσύ δηλώνεις επαγγελματίας πουτάνα κάτοικος Ελβετίας που όλα σου τα ποστς είναι σε Ελληνικό φόρουμ στο παραπάνω νήμα...
στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι τρολλάρεις...
αφου κι εγω Ελβετία ζώ... που ξερεις μπορεί και να την έχω γαμήσει... εξ'αλλου φτηνιάρα είναι στα 100 ευρώ...φίλε γιώργο προδόθηκες...!!! σε ξέρει με το μικρό σου όνομα ... τακίμια είσαστε με την σιμούνα
αφου κι εγω Ελβετία ζώ... που ξερεις μπορεί και να την έχω γαμήσει... εξ'αλλου φτηνιάρα είναι στα 100 ευρώ...
πάντως στην Γενεύη με κάτω απο 200 δεν έχω βρεί πουτάνα... εκτός αν κάνει πεζοδρόμιο με τα πρεζάκια...
kai ego exo profil sto mamba kai gia auto sas milao gineka eimai kai thelo na po tin apopsi mou eleftero forum einaiεδώ είναι το νήμα για κοπέλες που έχουν προφίλ στο Mamba... και πώς μπορούμε να τις γαμήσουμε με λεφτά ή χωρίς...
εσύ δηλώνεις επαγγελματίας πουτάνα κάτοικος Ελβετίας που όλα σου τα ποστς είναι σε Ελληνικό φόρουμ στο παραπάνω νήμα...
στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι τρολλάρεις...
ti tha kano pou eimai morfomeni kai ksero polles gloses kai ondos elvitia eimai kai eki eparxi mambakai ego exo profil sto mamba kai gia auto sas milao gineka eimai kai thelo na po tin apopsi mou eleftero forum einai
Και γιατι γραφτηκεs στο mamba???ti tha kano pou eimai morfomeni kai ksero polles gloses kai ondos elvitia eimai kai eki eparxi mamba
tha dikse to mellon :booty ama exete lefta kai oxi mono megala stomata na milate eparxi fimi oti peinate stin ellada
ti erotisi gia na psakso gia peates oi mamba einai megalo seitΚαι γιατι γραφτηκεs στο mamba???
για κάτσε να σε ψαξω να σε βρώ... να δείς για πόσην ώρα ακόμα θα μείνεις στο μαμπα...
esu tha eisai protos pou na sinandiso agori mouΑχ,μπεμπα δεν ξερεις τι σου γινεται...να εισαι σιγουρη οτι και εσενα και τους φιλου σου σας πουλαμε και σας αγοραζουμε πολλες φορες ακομα.....ξερεις τι χρημα υπαρχει ακομα κρυμενο; εξαλου περιμενω πρωτος ναστο αποδειξω αυτο...πμ
ti erotisi gia na psakso gia peates oi mamba einai megalo seit
Aρα.....................δεν θαχειs προβλημα να δειξειs φωτο σου, μιαs και εισαι του χωρουti erotisi gia na psakso gia peates oi mamba einai megalo seit
esu tha eisai protos pou na sinandiso agori mou
Aρα.....................δεν θαχειs προβλημα να δειξειs φωτο σου, μιαs και εισαι του χωρου
καλη η σιμονα παιδια αλλα 20 σελιδε; κουρασε πια ...κανενα νεο απο αυτο?
Μαλλον σου εβαλα δυσκολα ε σιμονα???