pattakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
πρεπει να ειναι ξερει κανεις κατι?
πιλοφορι λεγε τι ξερεις εδω...
οχι οχι γυναικα-αντρα ψαχνει.παντως στο σχετικα με μενα απο το τρανσλατορ βγηκε αυτο... If a woman does not need a sponsor, it does not mean that it will cost you for free.Ψαχνει για γυναικα..........ετσι δε γραφει ;
ιζαμπελα πηρες τελικα?
ιζαμπελα πηρες τελικα?
ιζαμπελα πηρες τελικα?
οχι ημουν πτωμα απο δουλεια...εμαθα θα πας προς ευα μερια....εσύ πήγες τελικά ? έλεγε τίποτα ? ίσως την πάρω την παρασκευή αν έχει ελεύθερο χρόνο και μπορεί να βρεθεί...θα δούμε
οχι ημουν πτωμα απο δουλεια...εμαθα θα πας προς ευα μερια....
Ψαχνει για γυναικα..........ετσι δε γραφει ;
kala kanei kai sas misi afou eisaste olli malakes edo mesa den sas kafounte oute poutanes xa xaρε σκίστε την την καριόλα....
εδώ μηνύματα όλοι... τύπου σε αγαπαμε γυρνα πισω να σου σκίσουμε την κωλάρα...
εδώ
κι αν σας μπλοκάρει μετά ρίξτε κι εδώ...
να την πεθάνουμε την γαμιόλα...
kala kanei kai sas misi afou eisaste olli malakes edo mesa den sas kafounte oute poutanes xa xa
esu malaka prepi na zwisis ton logariazmo sto mamba kai tha dis na gine autoΟχι οι καριολες να μας παιρνουν τα λεφτα και να μας μισουν............
Οποιος αλλος μπορει να τη γαμησει ας το κανει μεχρι να σβησει η καριολα το λογαριασμο της να εξαφανιστει απο το μαμπα......
esu malaka prepi na zwisis ton logariazmo sto mamba kai tha dis na gine auto
na mafes na milas me ginekes arxidi ama den mporis na wris gineka na gamises esu ftes oxi poutanesΔε μου λες μωρη καριολα εισαι καμια φιλη της πουτανας της ρωσσιδας....;
Αντε και γαμησου μαζι της........
na mafes na milas me ginekes arxidi ama den mporis na wris gineka na gamises esu ftes oxi poutanes
na mafes na milas me ginekes arxidi ama den mporis na wris gineka na gamises esu ftes oxi poutanes
Esi kaki korici ise
kalo koritze eimai alla me kanoun kai ginoume kakiaΣβησε την την καριολα η τον καριολη που θα μας απειλησει........γαμα τον......
lipame tin gineka sou xa xa p0onaei oi alifia kseroΜωρη πουτανας γεννημα εχω και γυναικα ...και γαμαω και πουτανες και εχω και γκομενες να γαμαω.........αντε και γαμησου τωρα που μπηκες εδω να μας πρηξεις τα αρχιδια αλλα σε λιγο ο λογαριασμοσ σου εδω ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ.......ετοιμασου....να φας πουτσα......