thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
όχι ρε πουστη μου μας καψουρευει.....
χαχαχα κρυβεται στη γωνια και γελαει μαζι μας....
όχι ρε πουστη μου μας καψουρευει.....
Ρεεεε οδηγάω κ μουρχονται ειδοποιήσεις καργα!θα τα πουμε σύντομα λεμεεεεεεεε
φιλαρακι με την ησυχια σουΡεεεε οδηγάω κ μουρχονται ειδοποιήσεις καργα!θα τα πουμε σύντομα λεμεεεεεεεε
από τον γουγλη ρε thodorio, ημαρτον...................ρε μαγκες, υπαρχει εφαρμογη του μπου για το κινητο;;;;
από τον γουγλη ρε thodorio, ημαρτον...................
δεν λετε και σε μας που δεν ξερουμε.χαχαχα ειπα ρε φιλε μηπως υπηρχε σε εφαρμογη. μεσω γοογλε το ξερω...
λυσαξατε!λοιπον να σας τα πω λιγο γρηγορα κ να απαντησω απο εδω σε συναγωνιστες που εστειλαν πμ ενδιαφερομενοι για τη Ναταλια...δεν θα δωσω τηλ. μια κοπελας η οποια δεν εχει ουτε αγγελια ουτε γραφει κατι το πονηρο στο προφιλ της στο μαμπα.αν δειτε το ποσοστο που εχει στις απαντησεις απο τα μηνυματα που δεχεται ειναι αρκετα υψηλο!εγω πηρα τηλ και skype αρκετα ευκολα,θελει τροπο οχι κοπο αγορια...
λυσαξατε!λοιπον να σας τα πω λιγο γρηγορα κ να απαντησω απο εδω σε συναγωνιστες που εστειλαν πμ ενδιαφερομενοι για τη Ναταλια...δεν θα δωσω τηλ. μια κοπελας η οποια δεν εχει ουτε αγγελια ουτε γραφει κατι το πονηρο στο προφιλ της στο μαμπα.αν δειτε το ποσοστο που εχει στις απαντησεις απο τα μηνυματα που δεχεται ειναι αρκετα υψηλο!εγω πηρα τηλ και skype αρκετα ευκολα,θελει τροπο οχι κοπο αγορια...
thodorio ειχα να της μιλησω απο αυγουστο!τη πηρα πριν λιγο δε με θυμοταν!μη στα πολυλογω ειπαμε να μιλησουμε το βραδακι ξανα,ειπε οτι εργαζεται σε σπιτι σαν νοσοκομα,οταν της ειπα και καλα οτι θα τη χρειαστω γιατι ποναω ειπε βεβαια να ερθεις να σου κανω μασσαζακι!ετσι οπως το ειπε μου εφυγε καθε αμφιβολια...το βραδυ θα τη ξαναπαρω
Aναμενουμεthodorio ειχα να της μιλησω απο αυγουστο!τη πηρα πριν λιγο δε με θυμοταν!μη στα πολυλογω ειπαμε να μιλησουμε το βραδακι ξανα,ειπε οτι εργαζεται σε σπιτι σαν νοσοκομα,οταν της ειπα και καλα οτι θα τη χρειαστω γιατι ποναω ειπε βεβαια να ερθεις να σου κανω μασσαζακι!ετσι οπως το ειπε μου εφυγε καθε αμφιβολια...το βραδυ θα τη ξαναπαρω
στη πρωτη ειχα στειλει 2 μηνυματα χωρις απαντηση κ κακως ασχοληθηκα καθοτι εχει μονο μια φωτο κ παραειναι ομορφη για να ψαχνεται.οι αλλες δυο παραειναι σαπιες για μενα.... :Sρε κουφαλα πιλοφορι θα σε τρελανω τωρα...
1- 2- 3-
για ζεσταμα αυτα...
ποιος γνωριζει τι λοιπον;