jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
δηλαδή ψεύτικες φωτό?
μη φοβάστε ρε μιλάτε...!!!
μη φοβάστε ρε μιλάτε...!!!
Ξέρουμε κάτι 100€/1h, μάλλον θα κάνω τον κασκαντερ
με μπερδεψες χειροτερα....αλλο τρελλη ...αλλο θα μου τα παρουν και θα μου την πεσουν...αν θελεις στειλε μου πμ περισσοτερα
Κατι μετρια πραγματα ειδα παραπανω απο φιλους συναγωνιστες. Φιλη της Ιρις ειναι, καμμια σχεση οι φωτογραφιες.
Ξανθια, ομορφο σωμα περιπου 165, παρα πολυ μικρο στηθος, πολυ γλυκεια κοπελα (ηλικια στα 30-35). Εχει πολυ κεφι και
κανει τα παντα με χαρα , αλλα συνενοηση δυσκολη (αγγλικα επιπεδου α δημοτικου, ελληνικα αστο καλυτερα).
Βεβαια, ειναι προθυμη, δεν θα αναλυσετε και την πολιτικοοικονομικη κατασταση του κοσμου παρεα.
Πιπα την κατεχει, φιλαει υπεροχα, σα να εισαι με την τουριστρια που μολις χτυπησες στο μπαρ (κρυβε λογια).
Για 100 την ωρα, που στην περιπτωση μου τραβηξε πολυ περισσοτερο, δεν τη λεω κακη, θα την ξαναεβλεπα ευχαριστως.
Αν μαθω και μερικα Ρωσσικα και Ουκρανικα (εκανα καποιες προσπαθεις αλλα ρε γμτ δεν προφερονται) ακομα καλυτερα.
κάποια γκομενιτσα που ενας φιλαράκος της της ψιρισε φωτο απο fb μαλλον για χαβαλέ η πουστρακος.
η βυζαρα ομως βυζαρα...κάποια γκομενιτσα που ενας φιλαράκος της της ψιρισε φωτο απο fb μαλλον για χαβαλέ η πουστρακος.
χωρις βυζαρες ομως...εχει και φίλες βλέπω
..οχι ολα.μονο μεγαλα βυζια.ολιγαρκης ειμαι.μη τα θέλουμε όλα δικα μας
Ξέρουμε κάτι 100€/1h, μάλλον θα κάνω τον κασκαντερ
μια χαρα το κοβω αλλα πες της 100 ευρω για 1,5 ωρα και αν οχι αστην να πεινασει και να το κανουμε ολοι μας αυτο...
επιβεβαιωνω