oxi allo dalara
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δύσκολο και ηθικό ( ? ) κορίτσι αλλά με φώτο που άλλα λένε...
το "δυσκολο & ηθικο" απο που προκυπτει?ξερεις κατι παραπανω?
Δύσκολο και ηθικό ( ? ) κορίτσι αλλά με φώτο που άλλα λένε...
το "δυσκολο & ηθικο" απο που προκυπτει?ξερεις κατι παραπανω?
Δεν ξέρω συγκεκριμένα πράγματα εκτός του ότι σαν επάγγελμα δηλώνει μανικιουρίστρα.. μετά από τα καλημέρα , καληνύχτα κλπ , όποτε η κουβέντα πάει προς το " ψητό " εξαφανίζεται , μέχρι την επόμενη φορά που θα αρχίσουμε τα καλημέρα και καληνύχτα... αν δεν είχε τις φωτογραφίες που έχει , ούτε θα ασχολιόμουν , ούτε θα το έγραφα φυσικά...
Κατανοητο.Γι' αυτο υπαρχει κατι? το inbox της ειναι τιγκα και δεν δεχεται αλλα μηνυματα
και σε μενα τα ιδια ελεγε μαλλον παει επιλεκτικα με αυτους που γουσταρεισίγουρα κάτι δεν πάει καλά... μου είχε γράψει ότι η φίλη της είναι πιο προχωρημένη και αυτή την έβαλε στο κόλπο... όταν πρότεινα τρίο με την φίλη το απέρριψε χωρίς δεύτερη κουβέντα...πάντως αν στο μικρό είχα να δώσω τα 150 , στην μαμά της θα έδινα 300 μετά χαράς !!!! προσωπική μου άποψη καραμούφα προφίλ που θέλει να κάνει πλάκα και να δουλέψει κόσμο....
για αυτην ξερει κανεις τιποτα? ζηταει 200 χωρις κωλαρακι ομως..οι φωτο ειναι σιγουρα μουφα
ελεγα μηπως εχει δοκιμασει κανεις και ξερειγιατι το ψαχνεις τοτε;
ελεγα μηπως εχει δοκιμασει κανεις και ξερει
δες τα μηνυματα σου τυπεκαι αυτη ζητησε 100 για φοθλ αλλα επεσε ευκολα στα 60 οταν την ρωτησα για τισ φωτο αν ειναι δικες της τις εβγαλε. λεεει οτι ειναι μοντελο αλλα εμενα κατι μου θυμιζει το προφιλ της. μου εχει δωσει τηλεφωνο αλλα δεν ξερω αν αξιζει...οποιος μπορει ας ενημερωση με πμ
της ειπα για 100 και ουτε που απαντησεκαντης αντιπροταση κανα 60ρι να δεις τι θα σου πει
της ειπα για 100 και ουτε που απαντησε
φυσαω το μελανι να στεγνωσει αρχηγεγραφτην στα παπαρια σου, ψαχνει θυματα μαλλον
φυσαω το μελανι να στεγνωσει αρχηγε
ναι το τηλεφωνο της ετσι τελειωνει. θα δοκιμασω και θα ενημερωσω. την ιδια λεμε τελικαδες τα μηνυματα σου τυπε
για αυτην ξερει κανεις τιποτα? ζηταει 200 χωρις κωλαρακι ομως..οι φωτο ειναι σιγουρα μουφα
Photos απο πορνοσταρ, εμενα μου ειπε οτι μενει στην Γκανα και οι Τραπεζες κρατουν τα λεφτα του πατερα της μπλα μπλα....
λοιπον εχουμε και λεμε...συναντιση με την μικρη που λεγαμε ...ηλικια κοντα 25-27 ομορφουλα σχετικα καλο σωμα αδυνατη καλο κωλαρακι με τατοο ενα ονομα τσιμπουκι ασχετη εντελος,μονο για το κωλαρακι το δινει πολυ ανετα αλλα δεν ακσιζει και πολλα λογο συμπεριφορας. την εχει δει ντιβα. στην αρχη ειχε πει 100 τελικα με ολα μεσα 50 ευρο. παει και σε ξενοδοχειο και στο σπιτι σου αν θες αλλα πας και την περνεις απο την περιοχη της. για μια φορα αξιζει λογο ομορφιαςκαι μονο για το κωλαρακι. τηλεφωνο το δινει ευκολα η ιδια απλα το παιζει παρ8ενα στην αρχη....αντε καλα γαμησια