αυτη εχει αναφερθει παιδια???? δεν βρηκα κατι..... εχει κανεις ιδεα μηπως??
ευχαριστω!!!
ευχαριστω!!!
καλησπερα σασ κανενασ τηλγαμπρε περιμενω πμ να κανω την προσπαθεια .
αυτη εχει αναφερθει παιδια???? δεν βρηκα κατι..... εχει κανεις ιδεα μηπως??
ευχαριστω!!!
Ευχαριστω δεν εχεις δοκιμασει φανταζομαι ε??Η Ναταλια,δεν ασχολιοταν με το σπορ,εκανε διαφορες δουλειες να μαζεψει κανα φραγκο για να παει σε σχολη μανικιουρ-πεντικιουρ,αλλα εμπλεξε με κατι κοπελιες που τους εκανε τον ταξιτζη,και τωρα θελει 80 με 100 την ωρα,χωρις λοκω.
Μαλιστα πριν μερικες βδομαδες την ειχα πετυχει στο λομπι ξενοδοχειου να περιμενει φιλη της που ηταν σε δωματιο
Ευχαριστω δεν εχεις δοκιμασει φανταζομαι ε??
τηλεφωνοΩραίος ευχαριστούμε για την ενημέρωση...
μυστήρια περίπτωση μικρή σε ηλικία αλλά από το στυλ που γράφει μοιάζει περπατημένη...μία και μοναδική φωτογραφία και στο mamba και στο facebook... θέλει 100 για 1 ώρα.. μυρίζομαι γραφείο....
μυστήρια περίπτωση μικρή σε ηλικία αλλά από το στυλ που γράφει μοιάζει περπατημένη...μία και μοναδική φωτογραφία και στο mamba και στο facebook... θέλει 100 για 1 ώρα.. μυρίζομαι γραφείο....
τι να σου πω, για γραφειο δεν ξερω αυτο που ξερω ειναι αυτο
τι να σου πω, για γραφειο δεν ξερω αυτο που ξερω ειναι αυτο
Ναι! Πως πρέπει να πάρει καινούργια ζυγαριά γιατί αυτή που έχει είναι χαλασμένη και έχει κολλήσει στα 85 κιλά!!για αυτη ξέρει κανεις τιποτα?
ζηταγε 80 ή 100 δεν θυμαμαι ακριβως και της ειπα να παει για..βρουβεςγια αυτη ξέρει κανεις τιποτα?
χωρις να ειμαι ειδικος ...
χωρις να ειμαι ειδικος ...
ειναι διακοπες εδω
και τον παιρνει για 100 ευρα
εχει γραψει συναδελφος γι αυτη 3-4 σελιδες πισω
δεν εχω προσωπικη εμπειρια διοτι δεν απαντα στα μηνυματα μουτι 8ελεις να πεις?? ειναι καλη ??? αξιζει?