inno60
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
δεν δοκιμασα αλλα ζηταει 200 για φουλεχει δοκιμασει κανεις
δεν δοκιμασα αλλα ζηταει 200 για φουλεχει δοκιμασει κανεις
μην το κανεις εμενα μου ειπε 150 και τις ειπα 100 και ειπε ναι θελει τροποδεν δοκιμασα αλλα ζηταει 200 για φουλ
σιγα μην το κανω. ουτε με 80μην το κανεις εμενα μου ειπε 150 και τις ειπα 100 και ειπε ναι θελει τροπο
δες εδώ έχει κ κριτικές στα callgirls. πολλοί στην βρίζουν γιατί είναι βρωμιάρα, αγενής κ ψηλοκαβαλημένηεχει δοκιμασει κανεις
τελικα για την περιπτωση αυτή εχουμε καμια κριτικη με ενδιαφερει πολλη γιατι είναι κοντα..παρακαλω αν μπωρει κανεισ να βοηθησειΚαλησπέρα παιδιά
ξέρουμε τίποτα για αυτή
δες εδώ έχει κ κριτικές στα callgirls. πολλοί στην βρίζουν γιατί είναι βρωμιάρα, αγενής κ ψηλοκαβαλημένη
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ!!!!!!!....200 ΕΥΡΩ το καρινακι?.....παει τρελαθηκε ο κοσμος..με 100 ευρω,και την κανεις οτι θελεις...δεν δοκιμασα αλλα ζηταει 200 για φουλ
Kalispera syntrofoi! Borei kapoios na mou steiei til gia auto:thelw na dokimasw kai na enimerwsw!
το δινει η ιδια απο το mamba....Kalispera syntrofoi! Borei kapoios na mou steiei til gia auto:thelw na dokimasw kai na enimerwsw!
αυτή η Ελενα πάντως το παίζει δύσκολη...
δες εδώ έχει κ κριτικές στα callgirls. πολλοί στην βρίζουν γιατί είναι βρωμιάρα, αγενής κ ψηλοκαβαλημένη
καταφερα και αποσπασα 2 φωτο από τιν συγκεκριμενη τωρα δεν ξερω τους κανονισμουσ και αν πρεπει να την βαλω εδώ γιαυτο και της κραταω μεχρι να μου πει καποιοσ ποιο παλιοσ το οκ..αλλα δεν εχω κανονισει μαζι της ακομα γιατι περιμενω μηπωσ και εχει δοκιμασει κανεισ να μας πει μια κριτικη..αλλιωσ δε βλεπω να το γλυτονο το κασκαντεριλικη..αυτάτελικα για την περιπτωση αυτή εχουμε καμια κριτικη με ενδιαφερει πολλη γιατι είναι κοντα..παρακαλω αν μπωρει κανεισ να βοηθησει
παλιοτερη συναντηση με την σοφια...προσωπο μετριο..απο σωμα κανονικο,με λιγο περισσοτερη περιφερεια..35-40 ηλικια...στην ωρα 2 πιστολιες,κολος,ακα πιπες στο 100αρικο,και παιζει με παζαρι και στα 80...δεχεται στο σπιτι της πρωινες μονο ωρες...απο την συναντηση θα σου μεινει μονο το πολυ καλο σερβις στα λεφτα αυτα..τα υπολοιπα μετρια...καταφερα και αποσπασα 2 φωτο από τιν συγκεκριμενη τωρα δεν ξερω τους κανονισμουσ και αν πρεπει να την βαλω εδώ γιαυτο και της κραταω μεχρι να μου πει καποιοσ ποιο παλιοσ το οκ..αλλα δεν εχω κανονισει μαζι της ακομα γιατι περιμενω μηπωσ και εχει δοκιμασει κανεισ να μας πει μια κριτικη..αλλιωσ δε βλεπω να το γλυτονο το κασκαντεριλικη..αυτά