spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
τελικα μαθαμε τιποτα,για την τυπισσα...αντε,τα μελη του mamba ας κανουν μια καλη...αυτό τι παιζει;
τελικα μαθαμε τιποτα,για την τυπισσα...αντε,τα μελη του mamba ας κανουν μια καλη...αυτό τι παιζει;
τελικα μαθαμε τιποτα,για την τυπισσα...αντε,τα μελη του mamba ας κανουν μια καλη...
τελικα μαθαμε τιποτα,για την τυπισσα...αντε,τα μελη του mamba ας κανουν μια καλη...
δεν απαντά εύκολα...
...καληνυχτα για αυριο δηλαδη....παμε για αλλα...Αυτή δουλεύει στη Χαλκιδική και έχει γκόμενο (λέει).Δεν κάνει υπηρεσίες (λέει).Μιλούσαμε για λίγο καιρό μετά βαρέθηκα και το παράτησα..
...ωραιο σαλονι..μοιαζει λιγο με μια σουιτα του πριαμου..Με αυτη εδω τι γινεται?
ψαχνει για μονιμο χορηγο και το παιζει και πιτσιρικα...ωραιο σαλονι..μοιαζει λιγο με μια σουιτα του πριαμου..
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!...πεστης με ενα 50αρικο να την πηδηξουμε..παραπανω με την καμια...ψαχνει για μονιμο χορηγο και το παιζει και πιτσιρικα
Καλησπερα , ξερουμε κατι ? δειχνει δυνατο εργαλειο
Τι μπάλα να παίζει, που στην πρωτη μου κουβέντα έφαγα ban...ουτε καν να το παω στο πονηρόωραιο κορμι,φαινεται να εχει...παιζει μπαλα?...
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα!!!!..εξαρταται τι της ειπες ρε μαν!!..μπορει η πρωτη σου κουβεντα να ηταν..ποσα θες?....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΤι μπάλα να παίζει, που στην πρωτη μου κουβέντα έφαγα ban...ουτε καν να το παω στο πονηρό
χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα!!!!..εξαρταται τι της ειπες ρε μαν!!..μπορει η πρωτη σου κουβεντα να ηταν..ποσα θες?....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
...βαλε για αβαταρ ενα χερι, με ματσο κατοσταρικα...θα καψει καρδιες..στο λεω εγγυημενα...παντα ειμαι ευγενικος στην κουβεντα...αλλα τι να κανουμε, μπορει να μην της αρεσε η φατσα μου
ααααα ετσι λοιπον!.....ενταξει κυριε μου!...εμεις δηλαδη τι κανουμε δω?...κοιτατε με γειτονισσες,ψαρακια τηγανιζω?....εχω βγει με τη κυρια,ωραιο φτιαγμενο βυζι δε μπορεσα να φαω τιποτα δυστυχως κ καποιος συναγωνιστης ειπε οτι δουλευει σε ταβερνα καπου παρνηθα μερια....
...ασε αυριο ερχονται τα καλυτερα.....ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ...του μουνιου το πανηγυρι θα γινει...εχει κ ενα κοριτσακι απο τι ειπε...σπανκυμαν ορμα αγορι μουυυυυυυυυυ
στην ταβερνα,μπας και φας?εχω βγει με τη κυρια,ωραιο φτιαγμενο βυζι δε μπορεσα να φαω τιποτα δυστυχως κ καποιος συναγωνιστης ειπε οτι δουλευει σε ταβερνα καπου παρνηθα μερια....