150/ωρα λεει η μαλακο να ξερετε
ευχαριστώ δεν θα πάρω στα 150/ωρα . προτιμώ να τα φάω σε σουβλάκια!!!
150/ωρα λεει η μαλακο να ξερετε
οχι, την ρωτησα ποσα? και μου λεει 3000 eyro και οταν της ειπα πολλα ειναι μου ειπε geiaμπερδεύτηκε ρούβλια εννοούσε
οχι, την ρωτησα ποσα? και μου λεει 3000 eyro και οταν της ειπα πολλα ειναι μου ειπε geia
Έχει βγάλει κάποιες αγγελίες στο φριλιστ. Αυτό ξέρω μόνο να σου πω
Είναι όντως γυναίκα ή ήπως κάποιο "πρώην" αγοράκι;Έχει βγάλει κάποιες αγγελίες στο φριλιστ. Αυτό ξέρω μόνο να σου πω
Τα κάνει όλα και όπως θες ανάλογα τι ανάγκες έχει και που θα την πετυχεις
σε τι φάση σηκώνει πολύ παζάρι
Kαλημέρα συναγωνιστές έχει πάρει κανείς??? Φαίνεται πολύ παρτόλα .... Τι πρόγραμμα κάνει???
το προφιλ δεν βγαζει τιποτα...Την έχω πάρει 3 φορες, και είναι κυριολεκτικά με τα φεγγάρια της. Ή θα περάσεις απίστευτα, ή θα είναι πολύ μέτρια. Ανάλογα το τι έχει πιει απο πριν...
Φιλότιμη, καθαρή, δεν βιάζεται και δεν λέει όχι στο κρεββάτι. Με λίγο παζάρι θα πιάσεις καλή αντιστοιχία τιμής/απόδοσης
Πάντως ισχύει αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω με τις ουσίες. Τις 2 πρώτες φορές είχε απλά "κάνει κεφάλι", οπότε δεν με ενοιαξε., αλλα την τελευταία φορα που πήγα μαζί της ήταν τόσο πιωμένη που το θέαμα ήταν πραγματικά θλιβερο.
Α! και για όσους δεσμευμένους θέλουν να επικοινωνήσουν, λίγο προσοχή στο κινητό από το οποίο θα την πάρετε! Εμένα κράτησε τον αριθμό, και από τότε για καιρο μου εστελνε ανα τακτα χρονικά διαστήματα μυνήματα για να βρεθούμε. Αν ήμουν παντρεμένος θα με είχε κάψει....
το προφιλ δεν βγαζει τιποτα...