TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Η ίδια που μιλούσα το πρωί με άλλο όνομα
ρε παιδιά έλεος με αυτή κάθε 10 -15 μέρες ζητάτε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την ίδια.
Την έχω διαβάσει εδώ μέσα 100 φορές.
Έτσι όπως διαβάζω το Mamba είναι 3-4 όλες όλες
Αφού βαρέθηκες να τη διαβάζεις, δεν ενημερώνεις κιόλας;
μουφα ειναι ειχε και πιο παλια προφιλ...κανα πουστρακι ειναι...μου ειχε δωσει και εμενα τηλ απο το αλλο προφιλ τα ιδια ελεγε και τοτε και μου ειπε παρε με αυριο να μιλησουμε μεσημερακι...πιπες ειναι ολα στο τηλεφωνο αντρας βγηκεYanochka
na sou doso til ala ime 16,5 den iparxi provlima?
ή είναι όντως μικρή ή μας δουλεύει...πάντως τηλέφωνο δίνει , αλλά ποιος έχει όρεξη να μπλέξει αν είναι στ αλήθεια 16 και μισό ? δεν έκανε κουβέντα για λεφτά , αλλά θέλει λέει παρτούζες... το μικρό...
εμενα μου ειχε πει οτι γουσταρει παρτουζες και εψαχνα σαν μαλακας φιλο για παρτουζα ... τελικα με γιοσεμουφα ειναι ειχε και πιο παλια προφιλ...κανα πουστρακι ειναι...μου ειχε δωσει και εμενα τηλ απο το αλλο προφιλ τα ιδια ελεγε και τοτε και μου ειπε παρε με αυριο να μιλησουμε μεσημερακι...πιπες ειναι ολα στο τηλεφωνο αντρας βγηκε
αυτη δεν ειναι ?
Ειναι ζευγάρι και ψάχνουν για μαλάκα να τον πηδήξουν!
απατεωνας με..προκαταβολη...
το σκέφτεται μάλλον....
...παιδες ο κυβος ερηφθη...επεσε το γαμησι της δεκαετιας....με το που μπει στα call girls θα ανεβασω κριτικη...αυτη τι λει φιλοσ αξιζει? 100 ολα τα παντα για 1 ωρα
εμενα για εγχειρισμενο μου κανει..Αυτή η περίπτωση είναι ανοικτή σε προτάσεις;
γραψε εδω σπανκυυυυυυυυυυυυυ...παιδες ο κυβος ερηφθη...επεσε το γαμησι της δεκαετιας....με το που μπει στα call girls θα ανεβασω κριτικη...
Μπα δε νομίζω δες και φώτο στο facebook. Πάντως σε μένα το παίζει ότι δεν είναι του επαγγέλματος σε ερώτηση στο facebook.εμενα για εγχειρισμενο μου κανει..