Στο όριο είναι να ΄΄καεί΄΄ (και) το mamba. Διάβαζα πριν όλα τα σχετικά και απορω τελικά αν είναι καλυτερα να γραφουμε ότι ξερουμε ή να τα στελνουμε μονο σε ΄΄private΄΄ επιλεκτικα. Και αυτο με αφορμη το ΄΄νταραβερι΄΄ για αυτη την περιπτωση τα ιδια γινονται σε καθε αναλογη περισταση. Καποιος κατι ..λεει και μεσα σε ελάχιστο χρονικο διαστημα ανατρεπονται τα πάντα όλα.
Και κατα περιπτωση ..εγω δεν εχω προβλημα με αυτές. Αν μου προκυψει...απλα θα ΄΄χωρισουμε΄΄. Ενταξει το...forum είναι για ΄΄ανοικτη΄΄ πληροφορία όμως το να φτασουν να ζητανε και οι ΄΄συντροφισες΄΄ τιμες επαγγελματικές είναι...αστείο. Σχεδον όλες τους θα το ΄΄κανανε΄΄ απο τσαμπα μεχρι και..πληρωνοντας ακομη προσφεροντας σε ειδος( κανενα ξεσκονισμα, μαγειρεμα και αλλα τετοια οικιακα) βρηκανε να έχουνε και έξτρα εισοδηματακι, είναι σαν επιασαν το λαχείο. Τα 150 eu ειναι υπερ ανεβασμενη τιμή και όριο και μεχρι προτινος γινοτανε και παζαρι. Τωρα αν όντως ζητανε 200 ακομη και 150 ..ακατεβατα(και δεν έχω λογο να αμφιβαλλω ότι το κανουν) και υπαρχουν...΄΄καλοθελητες΄΄ που ενδιδουν, αυτό δεν το καταλαβαινω ..όσο και να πιεζομαι. Με τα ιδια χρηματα υπαρχουν 100αδες περιπτωσεις στην ΄΄αγορά΄΄. Λες και τελειωσαν οι...γυναικες. Καλο είναι να υπαρχει γενικως μια ενιαια σταση, όχι μονο για αυτη την περιπτωση. Αλλωστε οι ρωσσιδες καταλαβαινουν ποιο καλα απ ολες τις αλλες τα θεματα..οικονομιας και΄΄συλλογικοτητας΄΄
.