dinger
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 468
- Πόντοι
- 4.195
παίζει κάτι με την κοπέλα η απλά ρωτάς φίλε?
]
Yπαρχει καποια πληροφορία για αυτη ?
Με εκανε ban με την πρωτη......
Τύπε αυτή ήθελε 300ε..
και εμενα μου ειπε στην κοινωνικη υπηρεσια στο Δημο Αθηναιων
Απο οσο εχω μιλησει οχι...και αν θυμαμαι και καλα δεν μενει καν αθηνα...Ρωταω φίλος. Ξερουμε κατι;
εμφανιστηκε παλια αγωνιστρια ολγα το καλλιτεχνικο παλιο τηλεφωνο τελειωνει σε 321 (skinny κατασταση ).ενοχλησε αλλον συναγωνιστη?????? ;) ;) ;) ;) ;)Απο οσο εχω μιλησει οχι...και αν θυμαμαι και καλα δεν μενει καν αθηνα...
δεν νομιζω ειπαμε το 321 ηταν το παλιο....εξαφανισμενη 2 χρονια περιπου ηταν...μην αγχωνεσαι ψαχνω να δω ποιους εχει ηδη ειδοποιησει να οργανωθουμε!!! ;) ;) ;) ;)τώρα θα με πιστέψεις ότι το έσβησα το τηλέφωνο της την προηγούμενη εβδομάδα για να αδειάσω μνήμη;
μπορείς να μου το στείλεις;
αυτή είναι που την έπαιρνες με το αυτοκίνητο και εργαζόταν σε κάποιο μαγαζί τα πρωϊνά;
θυμάμαι καλά;
δεν νομιζω ειπαμε το 321 ηταν το παλιο....εξαφανισμενη 2 χρονια περιπου ηταν...μην αγχωνεσαι ψαχνω να δω ποιους εχει ηδη ειδοποιησει να οργανωθουμε!!! ;) ;) ;) ;)
εμφανιστηκε παλια αγωνιστρια ολγα το καλλιτεχνικο παλιο τηλεφωνο τελειωνει σε 321 (skinny κατασταση ).ενοχλησε αλλον συναγωνιστη?????? ;) ;) ;) ;) ;)
περιμενω πληροφοριες και απο αλλους... ;) ;) ;)
Ολγα ηταν το ονομα στο προφιλ ελενη το επισημο.μιλαμε για την ιδια;;;και μενα με πηρε τηλεφωνο μια μετα απο 2 χρονια αλλα δεν την λενε ολγα
Ομορφαντρα μου εσυ!!!!!Εμένα με πήρε πριν 10 μέρες ... πριν τον Dinger , Μάλλον είμαι πιο ομορφάντρας!!
Την Ολγα την είχα πάρει αρκετές φορές στο παρελθόν όταν ήταν ενεργή. Λίγο καχεκτική αλλά πρόθυμη. Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου πάλι. Ισχύει το παλιό τηλέφωνο ή έχει αλλάξει? Εχει κανει πάλι προφιλ?
Αλλη ολγα αυτη αδερφε...
Αν εχει κανεις το τηλ παρακαλω να το στειλει!
Αλλη ολγα αυτη αδερφε...