..έχει αναφερθεί ότι δέχεται σε ένα καταβρώμικο διαμέρισμα στο Ν. Κόσμο...πεταμένα λεφτά πρέπει να είναι...
Δούλευε παλιά πριν 3 χρονια περιπου στο Lido, από πρόσωπο ειναι χάλια και εχει γραφτει εδω οτι πινει και ειναι βρωμιάρα
..έχει αναφερθεί ότι δέχεται σε ένα καταβρώμικο διαμέρισμα στο Ν. Κόσμο...πεταμένα λεφτά πρέπει να είναι...
?
΄
Καλησπέρα παιδια. Διάβασα κάποια σχόλια ότι παλιά κυκλοφορούσε σαν Πελαγία αλλά δεν μπόρεσα να βρω τα παλιά ποστς με πιο πολλές λεπτομέριες. Θα μπορούσε να μου δώσει κάποιος που να την έχει γνωρίσει παραπάνω πληροφορίες; Ευχαριστώ προκαταβολικά
Κανένα νέο για το συγκεκριμένο?
Φαίνεται καλούτσικη περίπτωση....
αυτο παιδες αξιζει καπου ειχα διαβασει σε καποιεσ σελιδες για αυτην αλλα δεν θυμαμαι τιποτε...παντως ψαχνεται τρελα μιλαμε η γυναικα πωππω τι κανει η κριση...αναμενω νεα σας!!!!
?
΄
Καλησπέρα παιδια. Διάβασα κάποια σχόλια ότι παλιά κυκλοφορούσε σαν Πελαγία αλλά δεν μπόρεσα να βρω τα παλιά ποστς με πιο πολλές λεπτομέριες. Θα μπορούσε να μου δώσει κάποιος που να την έχει γνωρίσει παραπάνω πληροφορίες; Ευχαριστώ προκαταβολικά
σας πληροφορω πως με πολυ μπλα μπλα την εριξα και κατω απο 80 και ελεγα να κανω το κασκαντεριλικι αλλα με κολαει λιγο το προσωπο της...μαλλον θα μιλας οσον αφορα για της υπηρεσιες της....
Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπόρεσα να βρω τίποτα ούτε σαν Πελαγία, ούτε σαν Nataly, ούτε σαν Ronda Ένας λίγα μηνύματα πιο πριν είπε 70/1h για τα βασικά με σκουφάκι αλλά δεν έχει παρει. Έψαχνα κάποιον που να την έχει πάρει για να δω αν αξίζει να δοκιμάσω. Ευχαριστώ πάντως για την απάντησηΔέν ξέρω δεν άκουσα δεν είδα.. αλλά ρίξει μια ματιά πιο πίσω
κάπου στην...αρχή ( 5 -10 σελ) γράφει για μια Nataly
και πριν από 10-15... ( δεν μπορώ να το ψάξω τώρα) αναλυτικά για μια Ronda - Πελαγία
..λίγο προσπάθεια και...κάτι θα βρεις ;)
Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπόρεσα να βρω τίποτα ούτε σαν Πελαγία, ούτε σαν Nataly, ούτε σαν Ronda Ένας λίγα μηνύματα πιο πριν είπε 70/1h για τα βασικά με σκουφάκι αλλά δεν έχει παρει. Έψαχνα κάποιον που να την έχει πάρει για να δω αν αξίζει να δοκιμάσω. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση
]
Εχουμε κατι για αυτην ?
70e / 1 hr
Τα βασικα κι ολα με σκουφάκι........
Δεν πηρα ......απλα με πληροφορησε η ιδια.
Anal no way !!!!!!!!
το παίζει δύσκολη βέβαια στην αρχή... ίσως για να ανεβάσει την τιμή...
Ευχαριστώ πολύ. Αυτό στην σελίδα 3 βοηθάει πολύΣελίδα 3, Nataly14
Σελίδα 365, Απάντηση #5468
ραντεβού θα βγει και ένα και δύο αφού θέλει να πίνει-τρώει τσάμπα σε καλά εστιατόρια ...είναι εντυπωσιακή και έξυπνη χωρίς θέματα...
όταν έρθει η ώρα του δια ταύτα την πας ή σπίτι σου αν σε γουστάρει πολύ, ή διήμερο σε πέτρινο ή σε κάνα resort
Συναγωνιστές αυτήν την ξέρετε ?
Μου ζήτησε 150€ με κώλο για 2 ώρες... Ειναι πολύ καλύτερη απο της φωτό μου υποσχέθηκε.
Ξέρετε τίποτα ....
Δέν ξέρω δεν άκουσα δεν είδα.. αλλά ρίξει μια ματιά πιο πίσω
κάπου στην...αρχή ( 5 -10 σελ) γράφει για μια Nataly
και πριν από 10-15... ( δεν μπορώ να το ψάξω τώρα) αναλυτικά για μια Ronda - Πελαγία
..λίγο προσπάθεια και...κάτι θα βρεις ;)