thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
100 € το δίωρο, όλα μέσα. Εμφανισιακά μέτρια, αλλά καλή...δηλαδη σε τι τιμουλα παιζει?εμφανισιακα αξιζει?
100 € το δίωρο, όλα μέσα. Εμφανισιακά μέτρια, αλλά καλή...δηλαδη σε τι τιμουλα παιζει?εμφανισιακα αξιζει?
η γνωστή Βαλεντίνα, τα κάνει όλα και συμφέρει...
Απο τις πολυ παλιες,αλλα αμα ψαξεις το νημα θα διαβασεις επισης οτι καποιοι την πηραν και χωρις προφυλακτικο!!!!
Δεν θυμαμαι ομως σελιδα που εχει αναφερθει αυτο το γεγονος
μάλλον θες να πεις πως κάποιοι την πήραν με...
ολα καλα και ολα ...ωραια.αλλα τελικα δεν ειναι και τοσο ωραια,αν σκεφτεισ οτι η κυρια εκτος απο ακαποτη κανει και ακαποτο επαθα την πλακα μου εχθες.Μετα λοιπον απο ενα ρουφηγμα, μου λεει να σου κανω μασαζακι/ οκ απαντω και αφηνομαι στα χαδια της ,τα οποια δεν ηταν και υψηλου επιπεδου(απο αποψη μασαζ εννοω)...γυριζοντας μετα μπρουμητα και οπως με ετριβε,πιανει ξαφνικα το εργαλειο και το χωνει μεσα της...πεταγομαι πανω και της λεω τικανεις????δεν σου αρεσει μου λεει?...δεν θασαι καλα της απαντω και τρεχω κατευθειαν στο μπανιο..εχω την εντυπωση πως η τυπισσα ειναι ψυχακιας η οτι κουβαλαει κανενα ΣΜΝ και θελει να το μεταδωσει..αντε βρες και μπεταντιν με τα φαρμακεια σε απεργια.....οποιος βαρεθηκε την ζωη του μπορει να την συναντησει...σημειωτεο οτι στο δωματιο με το που ξεντυθηκα πηγε να μου παρει πιπα,και της λεω οπα,μισο να κανω ενα μπανακι.Η ιδια δεν μπηκε για μπανιο,παρα μονο μετα απο δικια μου παροτρυνση...ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑ
Το τι έκανα ή τι δεν έκανα θα ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου.Πάντως μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η γυναίκα το κάνει ακάποτα και από το αιδοίο και από τον πρωκτό.
100/2ωρο να της πεις και αμα της αρεσει...τα επιασε τα 40 η ξενια μην ξεφευγει στις τιμες...και γενικα μην πολυρωτατε ποσο θελουν να λετε εσεις ποσα δινετε...και αυτες πεινανε ρε μην ψαρωνετε!!!ζητει 100 τιν ωρα ξερουμε κατι?
οχι ρε φιλε μην μακρια
για αυτο παιδια ξερουμε γνωριζουμε τι εστι?
Μου είχε γράψει κάποτε ότι μένει στην Καλλιθέα...καμία κουβέντα για μασάζ τότε , μάλλον τώρα ξεκίνησε καριέρα
μαλλον φιλαρακι ξεκινισε καριερα τουλαχιστον ετσι μου δειχνει απο τα μηνυματα τισ αλλα πολυ δυσκολη ρε παιδακι μου....
εδω ξερει κανεις κατι ζητα αυτοκηνιτα και διαμερισματα?