tryferos196
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2015
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδες θα ηθελα σας παρακαλω την γνώμη σας αν αξίζει να μπω στο mamba για ψαξιμο και κατα ποσο ειναι ασφαλες σαν σαιτ...
Πλέον είναι Μουφα....Καλησπέρα παιδες θα ηθελα σας παρακαλω την γνώμη σας αν αξίζει να μπω στο mamba για ψαξιμο και κατα ποσο ειναι ασφαλες σαν σαιτ...
κριμα θα γουσταρα μια γνωριμια με μια gilf....Πλέον είναι Μουφα....
Τύπε κάντο stealth να μικροδείχνειΕμένα μου είπε ότι θέλει να δει από κοντά το εργαλείο πριν αποφασίσει για αναλ
Άμα είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις gilf έχει 2-3κριμα θα γουσταρα μια γνωριμια με μια gilf....
δωσε μου φως,,,,,,,,Άμα είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις gilf έχει 2-3
παρε την γκαλινα αλλα πρωτα περνα απο το εργοστασιο του κουρτακη στο μαρκοπουλοδωσε μου φως,,,,,,,,
Αν πληρώσεις όλα γίνονται!!!καλησπερα ξερουμε καμια κοπελα να κανει ερωτικη παρεα ολο το βραδυ??????????
ξερουμε καμια???????Αν πληρώσεις όλα γίνονται!!!
Θα σου έλεγα να ψάχνεις πρώτα στις ανεξάρτητες μετά γραφεία το μαμβα άστο δεν έχει τέτοια κόλπα πιαξερουμε καμια???????
Ποιον Κουρτάκη ρε; Όλα τα βαρελια απ τα Μεσόγεια δεν φτανουνπαρε την γκαλινα αλλα πρωτα περνα απο το εργοστασιο του κουρτακη στο μαρκοπουλο
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Μήπως υπάρχει τηλ. ?το έχασα και τώρα θέλει συνδρομή. ΕυχαριστοΠοιον Κουρτάκη ρε; Όλα τα βαρελια απ τα Μεσόγεια δεν φτανουν
Και αντί να ευχαριστείς τον Θεό που το εχασες ζητάς το τηλέφωνο???Μήπως υπάρχει τηλ. ?το έχασα και τώρα θέλει συνδρομή. Ευχαριστο
Πόσο λέει γιατί δεν έχω τα γυαλιά μου ? 53 ?? Χαχαχχαπαρε την γκαλινα αλλα πρωτα περνα απο το εργοστασιο του κουρτακη στο μαρκοπουλο
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Μάλλον το 53 ήθελε να πειΠόσο λέει γιατί δεν έχω τα γυαλιά μου ? 53 ?? Χαχαχχα
Βρε παλιάνθρωποι το ότι ειναι γριουλα δεν σημαίνει ότι δεν εχει αναγκη να βαλει στις τρυπες της κρεας.Μάλλον το 53 ήθελε να πει
όταν αδειάσει τις μαλαματινες το ακαποτο πάει σύννεφοΒρε παλιάνθρωποι το ότι ειναι γριουλα δεν σημαίνει ότι δεν εχει αναγκη να βαλει στις τρυπες της κρεας.
Αμαν πια με το ρατσισμό απέναντι στις γιαγιαδες.
Ενα ελλατωματακι εχει αυτη η καλοκάγαθη γριουλα, ρουφαει πολυ οινοπνευμα η κακομοιρα και γι αυτο ζηταει και λεφτα απο τα κομάντα που πανε να την γαμησουνε