nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Όπως είπαμε πιο πριν σε μένα 200 , σε συναγωνιστή 150.Αυτή παλιά έδινε και κώλο όταν δούλευε στο Magic. Τώρα ζητάει τα ίδια ως ανεξάρτητη?
Όπως είπαμε πιο πριν σε μένα 200 , σε συναγωνιστή 150.Αυτή παλιά έδινε και κώλο όταν δούλευε στο Magic. Τώρα ζητάει τα ίδια ως ανεξάρτητη?
Ήμουν νέος στον χώρο χαχαχα.. είχα την αφέλεια να πιστεύω ότι ο λωκός θα είναι πιο σφιχτός ή χωρίς το "πιο"Τι περιμενες να ειναι;
Δεν πας για ψαρεμα καλυτερα φιλε μου ?έχει κανείς το τηλέφωνο αυτής της μουνάρας για να μου το στείλει με μήνυμα?? δεν μπορώ να κάνω εγγραφή και ο παλιός λογαριασμός μου είναι κλειστός.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Mamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
δεν αξίζει η γκόμενα? έχεις προσωπική εμπειρία? αν ναι κάνε τον κόπο να μου στείλεις το τηλέφωνό της.Δεν πας για ψαρεμα καλυτερα φιλε μου ?
Θυμάσαι την διεύθυνση?Вера, 29 ans, Nea Smirni, faire connaissance un homme à l'âge de 28 - 45 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit. H συγκεκριμενη δουλευει τα πρωινα σε οικο της Μαραθωνος, Τιμηθηκε χθες με ΑΘΛΙΕΣ υπηρεσιες.
μάυρο Στουντιοκόριτσο με παλιοχαρακτήρα... τσάμπα θα πάνε...Εδω ποιος ;;;;;; ειχαμε συμφωνησει για 100 και δεν πηρα απαντηση περιμενω
αρκετο καιρο τωρα
αμπε λαλε
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
σε ποιο στούντιο?μάυρο Στουντιοκόριτσο με παλιοχαρακτήρα... τσάμπα θα πάνε...
Το γραφω ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ. 3 οικους στη σειρα εχει. Στον μεσαιο.Θυμάσαι την διεύθυνση?
Με τι όνομα? Ώρες?Το γραφω ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ. 3 οικους στη σειρα εχει. Στον μεσαιο.
Σε ποιο αρχηγέ μου!μάυρο Στουντιοκόριτσο με παλιοχαρακτήρα... τσάμπα θα πάνε...
Έπεσες από τα σύννεφα τύπε; Οι περισσότερες το ξέρουν και μας διαβάζουν, για να μην πω όλες.Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Καθεται και διαβασει τι γραφουμε εδω και μου την ειπε για την τιμη αι γαμησου ρε μαλακα που θα σε ρωτησω και τι τιμη θα βαλω κλπ .Φαντασου τι συμπλεγματα εχει και τι ψυχολογικα μακρια
ναι εχουν γινει ψαγμενες "ξαφνικα "Έπεσες από τα σύννεφα τύπε; Οι περισσότερες το ξέρουν και μας διαβάζουν, για να μην πω όλες.
Τυπε δεν κατάλαβες διάβασε εδώ ότι έγραψα για την τιμή δες τι έγραψα πιο πίσω σελίδες μια πρόταση την τιμή που προσφέρει την διάβασε και μου την είπε για αυτό .Ετσι ξεκινάει το παραλήρημα, που κάθεστε και γράφετε στο μπουρδέλα κλπΈπεσες από τα σύννεφα τύπε; Οι περισσότερες το ξέρουν και μας διαβάζουν, για να μην πω όλες.
99 % ειναι μουφα οι φωτο μαλλον ειναι μια που τριγυρναει και καλα ν.σμυρνη αυτη εδω που τωρα ειναι διπλα καλλιθεαMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Για αυτήν ξέρει κανείς κάτι?
Μακριά!! Οι φωτογραφίες είναι άλλης, απστειρωμενο γαμησι αν κάνεις το λάθος και πας, και ζητάει 5και 10 ευρώ με το που σε δει για γάλα, βαφή και ότι μπορεί να σκεφτεί, κάτι σαν πρεζακι ένα πράγμα. Αν μπορούσε θα σου φόραγε προφυλακτικό και στην γλωσσα. Μακριά!99 % ειναι μουφα οι φωτο μαλλον ειναι μια που τριγυρναει και καλα ν.σμυρνη αυτη εδω που τωρα ειναι διπλα καλλιθεα
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي