giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.991
- Πόντοι
- 1.706
170 αλλά μου δέχτηκε και 100 μια ώρα όχι αναλΝαι αυτή είναι. Σου ζήτησε 150 το δίωρο έτσι δεν είναι?
170 αλλά μου δέχτηκε και 100 μια ώρα όχι αναλΝαι αυτή είναι. Σου ζήτησε 150 το δίωρο έτσι δεν είναι?
Μακριά170 αλλά μου δέχτηκε και 100 μια ώρα όχι αναλ
Ναι ξέρω θένξΜακριά
Όταν δίνουν 50ρια για γιαγιάδες, άνω των 60, με απλό πρόγραμμα, τι να περιμένει κάποιος οτι θα συμβεί;Κάποτε με 60 ευρω full program, πηδαγαμε ωραιότατες σλαβες. Ας όψονται τα όρθια τετράποδα που τις εκαναν ντιβες
Δεν τους νοιάζει τυπε ..Όταν δίνουν 50ρια για γιαγιάδες, άνω των 60, με απλό πρόγραμμα, τι να περιμένει κάποιος οτι θα συμβεί;
Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που έφτιαξα το προφίλ πριν από τρία και παραπάνω χρόνια (να σχολιάσω αυτές τις συμπεριφορές, μήπως και διορθωθεί λίγο η κατάσταση), αλλά αυτοί που τα κάνουν είναι αρκετοί (και αυξάνονται ίσως), παίρνοντας στο λαιμό τους και τους άλλους...
Μα δεν είναι μόνο αυτό...Δεν τους νοιάζει τυπε ..
Παρτακηδες στον πουτσο τους εσύ και εγώ τι θα κάνουμε .
Απλά έχω μια αρχή ...ποτέ δεν δίνω μουνι που έχει γίνει κατάσταση από τέτοιο σάιτ ..κακός υπάρχει και αυτό το νήμα .ο σκοπός του νήματος ήταν άλλος ,τώρα έχει καταντήσει εσκορτ ..μάλλον ερασιτεχνική βίζιτα
μακρυά τι εννοείς?Μακριά
Δίκιο έχουν ,γιατί αλλιώς δεν γαμανε ...απλά .Μα δεν είναι μόνο αυτό...
Και αυτούς τους ίδιους δεν τους συμφέρει αν το σκεφτούν λίγο και το αναλύσουν...
Αλλά όσες φορές το σχολίασα δέχτηκα ειρωνικά σχόλια του τύπου: "Εσένα τι σε νοιάζει;", "Δικά μας είναι τα λεφτά, δεν τα πήραμε από εσένα", "Δεν θα μας πεις εσύ πως θα χαλάσουμε τα λεφτά μας"...
Η αλήθεια είναι ότι είναι ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΩΡΌ. Όμως φίλε αυτό το πράγμα με το αντισηπτικό όλη την ώρα και την αποφύγει επαφής δεν το έχω ξαναδεί, αν μπορούσε θα γαμιωταν εξ αποστάσεως, για φιλί ούτε λόγος.Ναι ξέρω θένξ
Κρίμα και είναι ωραίο μωράκι
Δεν ξέρω τι είναι αυτή η ομάδα αλλά διάβασε αυτό που γράφωμακρυά τι εννοείς?
να φανταστώ ότι ανήκει στην ομάδα Σβετ??
Αν στο έδωσε κάνεις στείλε το κι από εδώ αν είναι εύκολο!Καλησπερα ! Εχει καποιος το τηλ της ;να μου στειλει ΠΜ Γιατι δεν μου ανοιγει το μαμπα! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτερων
Καμία σχέσημακρυά τι εννοείς?
να φανταστώ ότι ανήκει στην ομάδα Σβετ??
Δηλαδή δεν δέχεται το χουφτωμα;Η αλήθεια είναι ότι είναι ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΩΡΌ. Όμως φίλε αυτό το πράγμα με το αντισηπτικό όλη την ώρα και την αποφύγει επαφής δεν το έχω ξαναδεί, αν μπορούσε θα γαμιωταν εξ αποστάσεως, για φιλί ούτε λόγος.
Μάλλον το μαμπα έχει τελειώσει ως εφαρμογή.Μαγκες εχετε να προτείνετε τιποτα καλο και σίγουρο γιατι η μια φολα με την αλλη και ολες γριές....
Καμια αλλη γενικα που να αξίζειΜάλλον το μαμπα έχει τελειώσει ως εφαρμογή.
Ή γριες πριν τον θάνατο με 50+ θα βρεις ή 150-200+++ κοινές θνητές που νομίζουν ότι είναι μοντέλα.
Τι ψάχνεις αδερφέ?Καμια αλλη γενικα που να αξίζει
Κατι νεο 30 35 25 με δικο της χωροΤι ψάχνεις αδερφέ?
Πες μας λεπτομέρειες
Δεν έχω κάτι καλό σε νέο με δικό της χώροΚατι νεο 30 35 25 με δικο της χωρο