DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.810
- Πόντοι
- 1.446
Ναι, το ξέρω φίλε μου... Το έσβησε χθες... Εγώ λέω απλώς τι μου έγραφε...Το προφίλ δεν υπάρχει φίλε ντατιμ 100 .Να είσαι καλά .
Να είσαι καλά επίσης...
Ναι, το ξέρω φίλε μου... Το έσβησε χθες... Εγώ λέω απλώς τι μου έγραφε...Το προφίλ δεν υπάρχει φίλε ντατιμ 100 .Να είσαι καλά .
Νομίζω έχει κρεμάσει τη φανέλα εδώ και καιρό... Εκτός και αν παίζει ακόμα σε κλειστό κύκλο...η Αλα είναι στην ενεργό δράση ή αποστρατεύτηκε?
Ειναι Tzoulia apo Sirina. Περασε απο το στουδιο εχει και αγγελια σαν ανεξαρτητη.Αυτή εδώ ρε παιδιά σας θυμίζει τίποτα;
Έχεις ινφο;Ειναι Tzoulia apo Sirina. Περασε απο το στουδιο εχει και αγγελια σαν ανεξαρτητη.
link? εχουμε εμπειρια;Ειναι Tzoulia apo Sirina. Περασε απο το στουδιο εχει και αγγελια σαν ανεξαρτητη.
επανηλθε το προφιλΝαι, το ξέρω φίλε μου... Το έσβησε χθες... Εγώ λέω απλώς τι μου έγραφε...
Να είσαι καλά επίσης...
Μπορείς να το παρουσιάσεις εδώ, δεν μπορώ να το βρω...επανηλθε το προφιλ
πως να το παρουσιασω?Μπορείς να το παρουσιάσεις εδώ, δεν μπορώ να το βρω.
πιστευω οι φωτο ειναι παραπλανητικεςKarina, 31 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 35 - 80 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Karina, 31 ans, Athènes, Lion, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 35 - 80 ans.mamba.onelink.me
Δεν εννοούσα την Karina 30 χρονών, αλλά την Maria 22 χρονών...Karina, 31 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 35 - 80 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Karina, 31 ans, Athènes, Lion, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 35 - 80 ans.mamba.onelink.me
Η αγγελία που μπορεί να βρεθεί;Ειναι Tzoulia apo Sirina. Περασε απο το στουδιο εχει και αγγελια σαν ανεξαρτητη.
Καλημέρα! Και ήθελα να την συναντήσω τώρα κοντά. ..μου απάντησε πως δεν κάνει. Τι να ισχύει αραγες Έχει πάει κανείς τώρα τελευταία; ΕυχαριστώΗ κυρία κάνει και εντελώς ακαποτα... Οπότε προσοχή παίδες...
Καθόλου.....είναι μουναρα ...λίγο στεγνήπιστευω οι φωτο ειναι παραπλανητικες
οι φωτό πάντως είναι από διαφορετικές γυναίκες...Καθόλου.....είναι μουναρα ...λίγο στεγνή
την εχεις δοκιμασει? ισως καποιες επιπλεον πληροφοριεςΚαθόλου.....είναι μουναρα ...λίγο στεγνή