Παιδιά τόλμησα καταδρομική, για καφέ αρχικά, όπως είχαμε συνεννοηθεί. Ότι είπαν οι προλαλησαντες. Πήγα Καλλιθέα, εμφανίστηκε διαφορετικό άτομο από τις φωτογραφίες, τουλάχιστον όχι χάλια, αλλά όχι σαν τις φωτογραφίες. Το 45 που λέει πρέπει να ήταν την εποχή του Γκορμπατσόφ. Πάνω από 55πλας. Τουλάχιστον είναι αδύνατη με όχι χάλια. Πρόσωπο. Με το καλημέρα στον καφέ ξεκίνησε να ζητάει μικροποσα, ξατισσν πρεζακι, μήπως έχεις 5 ευρώ για να αγοράσω γάλα. Λέω δεν βαριέσαι 5 ευρώ, δεν είναι τίποτα. Μετά από λίγη κουβέντα, μου λέει τι θέλεις από μένα? Οπότε αφού είχα φτάσει μέχρι την Καλλιθέα, δεν μένω κοντά, σκέφτομαι ας ρίξω ένα μανίκι μην πάει άδικα η βενζίνη . Της λέω θέλω σεξ, τι ζητάς για αυτό? Η απάντηση είναι ότι δεν το κάνει συχνά αυτό αλλά μπορούμε να πάμε κατευθείαν στο Ατλαντίς που είναι κοντά και να πω εγώ τι δίνω. Προτείνω 50 ευρώ και συμφωνεί. Οπότε ρωτάω για το τι μπορούμε να κάνουμε. Εδώ αρχίζει ο διάλογος της τρέλας!!! Κανονικά μου λέει, όχι κωλο και μου λέει ότι προφανώς με προφυλακτικό, κάτι ψιλιαζομαι και απαντάω φυσικά! Τσιμπούκι χωρίς και μετά φοράω σκουφάκι. Η απάντηση ήταν όλα τα λεφτά!! Α όχι τσιμπούκι με προφυλακτικό, αφού γαμας την γυναίκα σου χωρίς προφυλακτικό δεν μπορώ να βάλω έτσι τον πουτσο σου στο στόμα μου!!! Κορίτσι μου της απαντάω, τι λες? Δεν είμαι άστεγος να πλενομαι μια φορά τον χρόνο!! Οπότε της λέω με αυτές τις προϋποθέσεις δεν με ενδιαφέρει κατέφυγα. Το κλου της υπόθεσης? Μου λέει, μήπως έχεις 10 ευρώ που μου χρειάζονται???? Ρε πρεζονι στυλ λέμε!!! Φυσικά δεν έδωσα τίποτα και έφυγα. Εν κατακλείδι! Μακρυά!! Ούτε για τα χοντρά!! Το Ρωσικό καρνάγιο!!