και εσυ μικροτερος απο 27Και πριν όταν το είχε αναφέρει ο ανταμοιαν ειχε κάνει λπάθος δεν ηταν Κιέβο αλλά Αθήνα το είχα δει .Ναι έχεις δίκιο είναι Αμφίκλεια τώρα και εγώ δεν μπορώ να της μιλήσω .
Μα τι πιπινια ειμαστε εμεις ....
και εσυ μικροτερος απο 27Και πριν όταν το είχε αναφέρει ο ανταμοιαν ειχε κάνει λπάθος δεν ηταν Κιέβο αλλά Αθήνα το είχα δει .Ναι έχεις δίκιο είναι Αμφίκλεια τώρα και εγώ δεν μπορώ να της μιλήσω .
Ποια είναι η Ελένη από νέα Σμύρνη?με την κατερινα απο τα σεπολια πολυ καλα ... δεν δινει φιλια και πισω πορτα το μονο μειον .. αλλα αν εισαι καλος μαζι της θα στο ανταποδώσει και πολυ καλη στον αγωνα
με την ελενη απο την νεα σμυρνη .. τα παντα ολα εκτος απο πισω πορτα .... πολυ δυνατη
και με μια αλλη που πηγα στη φυλης τα προγράμματα της κατερινας ... και οι 3 πολυ καλες στον αγωνα .. αλλα εγω προτείνω η την ελενη απο την νεα σμυρνη η την κατερινα απο τα σεπολια
Θα με ενδιέφερε να μάθω ηια την Ελένη από τη Ν. Σμύρνη μιας και με βολεύει ως περιοχημε την κατερινα απο τα σεπολια πολυ καλα ... δεν δινει φιλια και πισω πορτα το μονο μειον .. αλλα αν εισαι καλος μαζι της θα στο ανταποδώσει και πολυ καλη στον αγωνα
με την ελενη απο την νεα σμυρνη .. τα παντα ολα εκτος απο πισω πορτα .... πολυ δυνατη
και με μια αλλη που πηγα στη φυλης τα προγράμματα της κατερινας ... και οι 3 πολυ καλες στον αγωνα .. αλλα εγω προτείνω η την ελενη απο την νεα σμυρνη η την κατερινα απο τα σεπολια
Υπάρχει και ένα προφίλ η φωτό της Ελένης από νέα Σμύρνη?με την κατερινα απο τα σεπολια πολυ καλα ... δεν δινει φιλια και πισω πορτα το μονο μειον .. αλλα αν εισαι καλος μαζι της θα στο ανταποδώσει και πολυ καλη στον αγωνα
Έχεις κάνει καμία πρόταση εάν αυτές κάνουν και καμιά παρτούζα ??Απο 80 καντε παζάρια για να το πατε 60 ... πέφτει πολυ εύκολα η τιμη
Δεν το γνωρίζω αυτο ... θα πρέπει να ρωτήσειςΈχεις κάνει καμία πρόταση εάν αυτές κάνουν και καμιά παρτούζα ??
Η Κατερίνα με την μία φίλη της που (όχι αυτή που μένει Ν. Σμύρνη) κάνουν.Έχεις κάνει καμία πρόταση εάν αυτές κάνουν και καμιά παρτούζα ??
Κατι λενε για ενα θωρηκτόΗ Κατερίνα με την μία φίλη της που (όχι αυτή που μένει Ν. Σμύρνη) κάνουν.
Η φίλη της καλή? Την ξέρουμε ?Η Κατερίνα με την μία φίλη της που (όχι αυτή που μένει Ν. Σμύρνη) κάνουν.
Η πάνω παίζει Τουρκία και μάλλον θελει δωράκια σε επικοινωνία που είχα. Απάτη φιλαράκιαούτε καν... κύττα καλύτερα...
Αυτή που μένει Ν. Σμύρνη; Στη φωτογραφία που μου έστειλε καλή φαινόταν. Η άλλη της η φίλη είναι αυτήΗ φίλη της καλή? Την ξέρουμε ?
Αυτή όντως δεν είναι απλά θωρηκτό είναι κάτι παραπάνω,το μόνο θετικό ότι με πολύ υπομονή και επιμονή δίνει κωλοΑυτή που μένει Ν. Σμύρνη; Στη φωτογραφία που μου έστειλε καλή φαινόταν. Η άλλη της η φίλη είναι αυτή
Elena Papafanasiy, 56 ans, Kallithea, faire connaissance un homme à l'âge de 41 - 60 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Elena Papafanasiy, 56 ans, Kallithea, Gémeaux, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 41 - 60 ans.www.mamba.ru
ειναι η φιλη με την κατερινα ??? ... το γνωστο θωρηκτο που λενε .... γιατι εχω διαβασει οτι ειναι μια χοντρη βαρεων βαρων .... γιατι αν λες οτι ειναι η ελενη απο την ν σμυρνη δεν ειναι αυτηΑυτή που μένει Ν. Σμύρνη; Στη φωτογραφία που μου έστειλε καλή φαινόταν. Η άλλη της η φίλη είναι αυτή
Elena Papafanasiy, 56 ans, Kallithea, faire connaissance un homme à l'âge de 41 - 60 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Elena Papafanasiy, 56 ans, Kallithea, Gémeaux, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 41 - 60 ans.www.mamba.ru
Πέρασε μια βόλταεμενα τώρα μου τη βγάζει στην Αμφίκλεια ...
Φίλε Φαραώ δεν λέω που την εμφανίζει η εφαρμογή. Διαβάστε το κείμενο που γράφει στο προφίλ της. Ψάχνει σοβαρό άτομο λέει και δεν θα απαντά σε ερωτήσεις που θα αναφέρουν μόνο για ραντεβού, και αυτή τη περίοδο βρίσκεται στο Κίεβο.Και πριν όταν το είχε αναφέρει ο ανταμοιαν ειχε κάνει λπάθος δεν ηταν Κιέβο αλλά Αθήνα το είχα δει .Ναι έχεις δίκιο είναι Αμφίκλεια τώρα και εγώ δεν μπορώ να της μιλήσω .