Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Δεν νομίζω....ειναι και η κορη της στο κόλπο ???
Άμα ζητάει 50 η 160 χρονών μάνα της φαντάσου πόσα θα ζητάει η κόρη της που είναι γύρω στα 25
Δεν νομίζω....ειναι και η κορη της στο κόλπο ???
Αυτό κατάλαβες???ειναι και η κορη της στο κόλπο ???
Ρωσομολδαβη είναιΑυτό κατάλαβες???
Λοιπόν, μπορεί να σε δαγκώσει αν της πεις για κόρη ....και να σου τα κάνει ομελέτα ....σε Ουκρανεζα δεν λες μαλακίες για παιδί τους
Ήταν που ήταν μαύρο τώρα έγινε κατράμι.Για μια φορά με αφραγκίες για την εμπειρία είναι η γκαλίνα από Πειραιά παιδιά και αυστηρά για γκιλφολατρες....
Ντάξει δεν ειναι και η κλασσική γιαγια που θα δεις στο χωριό η τη λαϊκή, για την ηλικία της κρατιέται καλα .... Εχει βυζαρες αν και πεσμενα, ωραια ποδια και κάνει πολυ καλή π!π@.... όχι όμως για πάνω από 30 ευρώ δεν λέει... Παζαρεψτε τη και συνήθως δεχεται....
Επίσης κάνει ακαποτα να ξέρετε.... Τσιμπούκι με σκούφο ειδικά απο την συγκεκριμμένη δεν παιζει γιατι δεν το θελει σιχενεται λέει το λάστιχο αλλα κανει και σεξ χωρίς αν σε ξερει ( με δικαιολογια οτι δεν δουλευει στην ομονοια με ξενους ) οπότε να έχετε λιγάκι το νου σας....
Ναι παιδιά μου το ειχε πει αυτο που σας λεω...Λες και οι αρρωστιες κανουν διακρισεις στην ομονοια σε σχεση με τον πειραια η μεταξυ ανθρωπων ....
Η κορη της οντως πρεπει να ειναι δυνατο εχει φωτογραφιες στο σπιτι της και ειχε πεσει το ματι μου....
Επίσης μου έκανε εντύπωση όταν μου είπε οτι το σπιτι στον Πειραια το εχει αγορασει.... Υπογειο μεν, ανακαινισμενο ομως αλλα που στο διαλο τα βρηκε τα λεφτα η γιαγια και δεν εχει πανω απο δεκαετια στην Ελλαδα αν θυμαμαι καλα.... Πρεπει να ειχε ξεκολωθει στα τσιμπουκια και στα κρασια απο οταν ηρθε Ελλαδα και να μαζευε χαρτι....
επανηλθε...τι είχαμε πει?Le site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Mamba est un site gratuit de rencontre le plus populaire en Russie et au sein de la CEI.www.mamba.ru
Βλέπω γέλια και για να μη την πάρει...κάτι σαβουρα μυριζει
Πάντως όταν πρώτο άνοιξε το mamba ηταν μαστ να γαμησεις των κωλο τηςΓιατί τι είχε κάνει?
Δεν είναι η κόρη της στο κόλπο είναι παντρεμένη με παιδιά και δουλεύει σε πρακτορείο τουριστικό στην ΕλλάδαΔεν νομίζω....
Άμα ζητάει 50 η 160 χρονών μάνα της φαντάσου πόσα θα ζητάει η κόρη της που είναι γύρω στα 25
Και θα συμπληρώσω, ότι λίγη ευαισθησία όταν αναφερόμαστε στην οικογένεια κάποιας κοπελας, ή μεγαλοκοπελας δεν βλάπτει! Οι γυναίκες που κάνουν αυτή τη δουλειά, τις περισσότερες φορές το κάνουν για να μπορέσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και όχι για να τα βγάλουν στην δουλειά.Δεν είναι η κόρη της στο κόλπο είναι παντρεμένη με παιδιά και δουλεύει σε πρακτορείο τουριστικό στην Ελλάδα
Εντάξει ρε φίλε συμφωνούμε πιστεύω όλοι σε αυτό....αν και δεν ειπώθηκε κάτι άσχημο για την κοπέλαΚαι θα συμπληρώσω, ότι λίγη ευαισθησία όταν αναφερόμαστε στην οικογένεια κάποιας κοπελας, ή μεγαλοκοπελας δεν βλάπτει! Οι γυναίκες που κάνουν αυτή τη δουλειά, τις περισσότερες φορές το κάνουν για να μπορέσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και όχι για να τα βγάλουν στην δουλειά.
Και θα συμπληρώσω, ότι λίγη ευαισθησία όταν αναφερόμαστε στην οικογένεια κάποιας κοπελας, ή μεγαλοκοπελας δεν βλάπτει! Οι γυναίκες που κάνουν αυτή τη δουλειά, τις περισσότερες φορές το κάνουν για να μπορέσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και όχι για να τα βγάλουν στην δουλειά.
Φουλ κώλο χωρίς όριο. Όταν όμως μου είπε ότι τον δίνει και ακαποτο με παραπάνω λέβα την έκοψα διαπαντωςΠάντως όταν πρώτο άνοιξε το mamba ηταν μαστ να γαμησεις των κωλο της
Εγω ξερω οτι των εδινε με τα ιδιαΦουλ κώλο χωρίς όριο. Όταν όμως μου είπε ότι τον δίνει και ακαποτο με παραπάνω λέβα την έκοψα διαπαντως
Κλαψ , λυγμ ...Και θα συμπληρώσω, ότι λίγη ευαισθησία όταν αναφερόμαστε στην οικογένεια κάποιας κοπελας, ή μεγαλοκοπελας δεν βλάπτει! Οι γυναίκες που κάνουν αυτή τη δουλειά, τις περισσότερες φορές το κάνουν για να μπορέσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και όχι για να τα βγάλουν στην δουλειά.
Κοίτα, φίλε, το σχόλιο είναι γενικότερο και δεν πάει για την Γκαλίνα ειδικά. Ούτε είναι Βουρτσοκλαμε, αλλά επειδή υπάρχει μία τάση, από μερικούς, να θεωρούν ζώα και χωρίς αισθήματα τις κοπέλες που συνεβρισκονται ερωτικά, θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε λίγο προσεχτικοτεροι στα σχόλια που κάνουμε. Και πολύ περισσότερο προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε σε οικογένειες. Και εν κατακλείδι, όσοι συμπεριφέρονται σαν ζώα χωρίς αισθήματα στις γυναίκες, μάλλον πρέπει να έχουν κτηνοβατικες επιθυμίες.Κλαψ , λυγμ ...
Μάρθα Βούρτση καταντήσαμε με τη μπέκρα ...