KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.758
- Πόντοι
- 6.166
Ελα μαλακιες γραφω για τον χαβαλε παμε για προπονηση σκληροπυρηνικη και θελουμε λιγο χαβαλε ετσι να τρολαρουμε την φαση
Πες το, γιατι καποιοι τα παιρνουν στα σοβαρα και θα την ρωτανε εφτασες? Γιατι δεν εστειλες μήνυμα? Φωτο?Ελα μαλακιες γραφω για τον χαβαλε παμε για προπονηση σκληροπυρηνικη και θελουμε λιγο χαβαλε ετσι να τρολαρουμε την φαση
Πολωνία είναι 30 κάτι ώρες ταξίδι. Σήμερα φτάνει Κιεβ@grman39 εσενα σου στειλε φωτο που φτασε σπιτι της η μονο απο πολωνια?
Τεμπέληδες και χαραμοφάηδες είναι αυτοί που χάνουν χρόνο σπουδάζοντας διδακτορικά κτλπ. γιατί αυτά δεν πληρώνονται. Οι έξυπνοι βγαίνουν έξω στην πιάτσα καί βρίσκουν δουλειά με ένα απλό πτυχίο. Τα πτυχία δεν σημαίνει ότι είναι έξυπνοι. Έχω συναντήσει αρκετούς χαζούς με πτυχία και διδακτορικά στην καριέρα μουΑυτό το λένε όσοι είναι τεμπέληδες και χαζοί.
Έτσι εύκολα θέλουν να ακυρώσουν των άλλο που έχει φάει όλον την ζωή του διαβάζοντας.
Καψουρα με πουτανα = ότι χειρότεροΠες το, γιατι καποιοι τα παιρνουν στα σοβαρα και θα την ρωτανε εφτασες? Γιατι δεν εστειλες μήνυμα? Φωτο?
Τυπε, αυτά δεν τα λένε ούτε στα χωριά δίπλα από τους Άγιους Σαράντα.... Τα συγχαρητήρια μουΤεμπέληδες και χαραμοφάηδες είναι αυτοί που χάνουν χρόνο σπουδάζοντας διδακτορικά κτλπ.
Έχω άδικο?Τυπε, αυτά δεν τα λένε ούτε στα χωριά δίπλα από τους Άγιους Σαράντα.... Τα συγχαρητήρια μου
εισητηρια δλδ ??Όποιος θέλει λοιπόν φορτώνει την παρακάτω ....με τα εισητηρια και μια μικρής σχετικά αμοιβής....
Στα νιάτα της ήταν δυνατή αλλά ακόμα είναι γυναίκα για πολύ πήδημα...κατά την γνώμη μου
Элина, 50 ans, Ukraine, Tchernihiv, faire connaissance un homme à l'âge de 35 - 70 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Элина, 50 ans, Ukraine, Tchernihiv, Poissons, hobbies - горы, искренность, море, природа, путешествия, faire connaissance un homme à l'âge de 35 - 70 ans.mamba.onelink.me
Τι να απαντήσω τώρα ..... δηλαδήεισητηρια δλδ ??
γινε πιο ξεκάθαρος ... πληρωνω τα εισητηρια για ποιο λογο απο που ερχετε ... μένει αθηνα μένει εκτος ????Τι να απαντήσω τώρα ..... δηλαδή
Όταν επισκεφθείς συνάδελφο πες του ότι θες να έχει διδαχθεί στο δρόμο. Να δω τι θα σου πειΠολωνία είναι 30 κάτι ώρες ταξίδι. Σήμερα φτάνει Κιεβ
Τεμπέληδες και χαραμοφάηδες είναι αυτοί που χάνουν χρόνο σπουδάζοντας διδακτορικά κτλπ. γιατί αυτά δεν πληρώνονται. Οι έξυπνοι βγαίνουν έξω στην πιάτσα καί βρίσκουν δουλειά με ένα απλό πτυχίο. Τα πτυχία δεν σημαίνει ότι είναι έξυπνοι. Έχω συναντήσει αρκετούς χαζούς με πτυχία και διδακτορικά στην καριέρα μου
για να λενε εισητηρια Ε ΘΑ ΕΙΝΑΙ εκτοςγινε πιο ξεκάθαρος ... πληρωνω τα εισητηρια για ποιο λογο απο που ερχετε ... μένει αθηνα μένει εκτος ????
ισχυειιι κ αυτοΣιγά μην στείλουμε χρήματα για το αν έρθει...μουφα μυρίζει
βάζει εισιτήρια αλλά μέχρι σύνταγμα-γλυφάδαγια να λενε εισητηρια Ε ΘΑ ΕΙΝΑΙ εκτος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ισχυειιι κ αυτο
Aν ηταν να κανει καποιος την διαδικασια και τα εξοδα για να φερει καποια απο ουκρανια,θα εφερνε ενα πιπινι,αντε 30αρα ,ομορφη κλπ..τετοιες σιτεμενες υπαρχουν απειρες και εδω..Εγώ απορώ πως για κάποιους γίνεται η συννενόηση με τις ξένες ....για αυτό μετά κάνουν όλες άσχημη κριτική σε όλους μας.
Επίσης , ΔΕΝ δείχνω πότε μουφες...το γράφει ότι είναι στο τσερκινκιβ .....είναι ξηγημενη και τώρα πια όπως όλες σε αναγκη...ο καθένας βλέπει και κρίνει...αν ξέρει....κάποιοι καλύτερα να το παρατήσουν το άθλημα με οσα ρωτανε φαίνεται πως δεν το χουν
Με μια που είχα μιλήσει απ Ρωσία ακόμα βόρειαα είναιAν ηταν να κανει καποιος την διαδικασια και τα εξοδα για να φερει καποια απο ουκρανια,θα εφερνε ενα πιπινι,αντε 30αρα ,ομορφη κλπ..τετοιες σιτεμενες υπαρχουν απειρες και εδω..