Ναι
Δεν πάω με μαλακες
Να πάτε αλλού
Αδε γειά
Eιναι που δεν βριζεις εσυ και δεν προσβαλεις κανεναν.
Ποτέ!
Ναι
Δεν πάω με μαλακες
Να πάτε αλλού
Αδε γειά
Δεν με νοιαζει αν τους αγαπας ή οχι, με νοιάζει οτι οταν μπορούσες εκανες επιλογες και δικαιωμα σου και τωρα που γυρισαν τα πραγματα λες να μην χαρακτηριζουμε το αν εχεις παραπανω κιλα ή οχι. Στην τελικη γιατι να μην ξέρουμε οτι πάχυνες; Να πληρωσω εγω για να μου ερθεις αδυνατη και να μου σκασεις +30κιλα; Μπραβο στο συναγωνιστη που το ειπε πολλα πλην σε εσενα που δεν θελεις να έχεις την ίδια αντιμετοπιση με αυτην που ειχες εσυ σε χοντρους οταν σε επαιρνε.. Ντροπή..
Δικαίωμα σου να μην κάνεις ραντεβού με χοντρούς ...δικαίωμα τον άλλον να μην κάνουν ραντεβού μαζί σου γιατί είσαι χοντρή ......πάντως η ζωή είναι μεγάλη πουτανα ....καμιά φορά "λουζεσαι " ότι κοροιδευες.....Δε
Ν βάζω κριτική και δεν κατηγορώ κανένα
Αλλα έχω δικαίωμα να κάνω ραντεβού με όποιον θέλω εγω
Πολύ πήγαν μπλοκ
Έχουμε πληροφορίες για την... κυρία?Η απόλυτη Πόντια καύλα του μαμπα.... κυρία
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Μιλαμε για μια Daria?Την πήρα 5η φορά προχτές..άστο το τι γαμησι κάνει ήταν έπος η φάση πάλι
ΝαιΦυσικά. Όπως κάθε μέλος έχει δικαίωμα να σε κρίνει. Αυτό πρέπει να δεκτείς.
Δεν κορειδευω κανένα παντωςΔεν με νοιαζει αν τους αγαπας ή οχι, με νοιάζει οτι οταν μπορούσες εκανες επιλογες και δικαιωμα σου και τωρα που γυρισαν τα πραγματα λες να μην χαρακτηριζουμε το αν εχεις παραπανω κιλα ή οχι. Στην τελικη γιατι να μην ξέρουμε οτι πάχυνες; Να πληρωσω εγω για να μου ερθεις αδυνατη και να μου σκασεις +30κιλα; Μπραβο στο συναγωνιστη που το ειπε πολλα πλην σε εσενα που δεν θελεις να έχεις την ίδια αντιμετοπιση με αυτην που ειχες εσυ σε χοντρους οταν σε επαιρνε.. Ντροπή..
ΝαιEιναι που δεν βριζεις εσυ και δεν προσβαλεις κανεναν.
Ποτέ!
Η Daria που δουλευει στο μαγαζί στο γκαζι σαν στριπΜιλαμε για μια Daria?
Δεν εχω κοροϊδέψει κανεναΔικαίωμα σου να μην κάνεις ραντεβού με χοντρούς ...δικαίωμα τον άλλον να μην κάνουν ραντεβού μαζί σου γιατί είσαι χοντρή ......πάντως η ζωή είναι μεγάλη πουτανα ....καμιά φορά "λουζεσαι " ότι κοροιδευες.....
φαινεταιιι τρομερηηηΗ απόλυτη Πόντια καύλα του μαμπα.... κυρία
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Βρε κοπελιά αφού έχεις δικό σου θρεντ ,γιατί δεν πας εκεί μαζί με όποιον θες να μαλώσετε;Δεν εχω κοροϊδέψει κανενα
Αυτή κάνει παιχνίδι ;Η απόλυτη Πόντια καύλα του μαμπα.... κυρία
Να μη αναφέρεστε εδώ το όνομα μου τότε!Βρε κοπελιά αφού έχεις δικό σου θρεντ ,γιατί δεν πας εκεί μαζί με όποιον θες να μαλώσετε;
Άσε να δούμε κανένα καινούριο μουνι ,έχει γεμίσει 5 σελίδες πως το κάνουν οι ελέφαντες!
Βγες εσύ από δω και θα σε ξεχασουν γρήγοραΝα μη αναφέρεστε εδώ το όνομα μου τότε!
Μάλλον τοτε για αυτη εδω λετε .... Αγγελικη ... - Sex Greeceμιλατε για διαφορετικες Αγγελικες παιδια
αυτη ειναι της ομαδας Σβετ Αναζήτηση αποτελεσμάτων για: 1764400123
αυτη ειναι αλλη Angeliki, 46 ans, Grèce, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 45 - 70 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
ο @xoxoxo123 μιλουσε για την Αγγελικη απο ομαδα σβετ (εδω σε διπλο Mamba ή μάπα...; - Page 2072 - bourdela.com forum)