newcummer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
...και εγώ της πρότεινα 100 και μου είπε αυτά πριν 3 μήνες.
Natasha last year... δηλαδη!
...και εγώ της πρότεινα 100 και μου είπε αυτά πριν 3 μήνες.
Μόλις με πληροφόρησε αξιόπιστότατος παίχτης ότι πήρε Λόλα Λολίτα στα 150 για μία ώρα!!!!
Μάλιστα η κιουρία το έπαιζε ανήξερη για γραφείο....οκ!!!!
Άρα αν σας ζητήσει 200, απλώς "κλείστε" της το μάτι ότι δεν χρειάζεται να μπλέκουμε με γραφεία..... ;)
το σουργελο γαμησε παλι φθηνα, ευκολα κ ωραιο μουνι..
Υ.Γ. σιγα την αξιοπιστια..
έτσι.......και εγώ της πρότεινα 100 και μου είπε αυτά πριν 3 μήνες.
σου λενε,γεια σου.μου έρχονται μνμ από κάποιες του mamba και μου γράφουν μια μονο λέξη:privetik(μαλλον το πριβε στα ρωσικα). Ξέρει κανεις φίλος κάτι για αυτό
ευχαριστω...μου έρχονται μνμ από κάποιες του mamba και μου γράφουν μια μονο λέξη:privetik(μαλλον το πριβε στα ρωσικα). Ξέρει κανεις φίλος κάτι για αυτό
привет σου λενε.Χαιρετισμος ειναι
Ποιος σου ειπε οτι γαμαμε.. Ενας γαμαει μονο εκει μεσα και ερχεται μετα και μας τα λεει..Αλάνια φορτώνω που γαμάτε από το mamba και εγώ δεν μπορώ να ψήσω ούτε μία έστω για καφέ...Γαμώ την ατυχία μου...μέσα!!!
Γινεσαι κακός!!!!Ποιος σου ειπε οτι γαμαμε.. Ενας γαμαει μονο εκει μεσα και ερχεται μετα και μας τα λεει..
Πλάκα με κάνεις συναγωνιστή? :o :oΧτυπησες την Βερονικα;Εγω αμφιβαλω αν ξερει τι θελει αυτη με τα τζοιν που καπνιζει!!!!
Γινεσαι κακός!!!!
Απλός μερικοί, όπως εγώ δεν συμφωνώ με τις τιμές που βάζουν οι κυρίες εκεί....
Γιατί πολύ απλά υπάρχουν μερικοί, σαν αυτούς που υποννοείς εσύ, που τους δίνουν αυτά που ζήτανε!!!!
Κύριοι, εσείς που χρησιμοποιείται το mamba.....κάντε κράτει γαμώ το κερατό μου!!!!!
Είναι δυνατόν να μου ζητάει 200 ευρώ αυτή....
Του κωλου τα 9αμερα λεω εγω με τα φτωχα μου Ελληνικα.
Φίλε κανένα πρόβλημα....
Απλώς έτσι που το είχες γράψει, απλώς φαινόταν σαν κάποια που πρέπει να της το πούμε διακριτικά, διότι δεν είναι επαγγελματίας!!!!
Π.χ. ένας φίλος της έγραψε...."θέλεις να βρεθούμε για καφέ?"
Και του απαντάει...."αν θέλεις για καφέ αλλού.....εγώ προσφέρω σεξ"!!!!!
Και γεμάτος έκπληξη ο φίλος της απαντάει....."συγνώμη κοπέλα μου και εγώ να σε γαμήσω θέλω, απλώς ήθελα να είμαι ευγενικός"!!!!
Ο φίλος μου εξήγησε μετά ότι ακολουθούσε τις συμβουλές σου!!!!! ;)
Προσωπικά θέλω να σου πω ότι οι κριτικές σου αρχικά σε αυτό το θρεντ με βοήθησαν πάρα πολύ!!!!
Και μπορώ να πω ότι άνοιξες "δρόμους" για τους υπόλοιπους....πάντα τέτοια Seixis όνομα και πράγμα!!!!!
Κύριοι, εσείς που χρησιμοποιείται το mamba.....κάντε κράτει γαμώ το κερατό μου!!!!!
Είναι δυνατόν να μου ζητάει 200 ευρώ αυτή....