ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
μαλλον το exis εννοειΌνομα ξενοδοχειου που πηγες αδερφέ??
μαλλον το exis εννοειΌνομα ξενοδοχειου που πηγες αδερφέ??
Να είμαστε 100% σίγουροιμαλλον το exis εννοει
Νομίζω πάει γενικά σε ξενοδοχεία στο κέντροποσο? μονο πλατεια αμερικης παει?
Ναι σε αυτό... πρώτη φορά πήγα και για 15€ ήταν τούμπανομαλλον το exis εννοει
Δάχτυλο γλιφομουνι φιλια δέχεται??Νομίζω πάει γενικά σε ξενοδοχεία στο κέντρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι σε αυτό... πρώτη φορά πήγα και για 15€ ήταν τούμπανο
Δέχεται αλλά στο χαλαρό.Δάχτυλο γλιφομουνι φιλια δέχεται??
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίεςΔέχεται αλλά στο χαλαρό.
Φιλιά με γλώσσα
μολις καταληξεις ενημερωσε μας
Σε ευχαριστώΤην έχω πάρει εγώ
Κοντό αδύνατο μιλφακι γύρω στα 40 με ωραίο στήθος και ματαρες!
Από τις καλύτερες πίπες...βαθύ (όχι τέρμα) με πολλά παιχνίδια και σάλιο και τελείωμα Στο στόμα.
Χαλαρό σέξ αλλά αρκετά καυλιάρα.
Τα μείον της είναι ότι δεν δέχεται με τίποτα κώλο και δεν θέλει σκληρό σεξ... παρόλα αυτά η ρώγα της με τρέλανε αν και δεν άντεχε στο έντονο ρουφηγμα και μόνο για την πίπα της θα της ξανά στείλω μήνυμα να βρεθούμε.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο στην πλατεία Αμερικής πολύ καλό δωμάτιο με 15 ευρώ 2 εκτονώσεις και σίγουρα έκατσε χαλαρά πάνω από ωρα 80€.
Με κέρδισε που με παρότρυνε να πλύνω τα χέρια μου πριν ξεκινήσουμε και επειδή την πρώτη φορά τελείωσα αρκετά γρήγορα να την γαμήσω και τρίτη φορά αλλά είμουν οκ αφού η δεύτερη φορά είχε αρκετή διάρκεια.
Αξίζει και ας συνηθίζω να πηγαίνω μόνο σε φουλ πρόγραμμα με λοκο
φιλε μπορεις να στειλεις εδω τη φωτο της γιατι δεν την εμφανιζει χωρις πακετο?
αμα εισαι κατω απο τα 45 θα φας ακυροΠληροφορίες παρακαλώ φιλοι μου για την κυρία?!!Mamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
καθαριοτιτα...εμφανιση.... προγραμμα...αξιζει?
ευχαριστω προκαταβολικα!!!
55 ειμαι φιλε... τι λεει αξιζει?αμα εισαι κατω απο τα 45 θα φας ακυρο
δεν γνωριζω εγω εφαγα ακυρο ..... 50 ευρω σε ξενοδοχειο μονο αυτα ξερω55 ειμαι φιλε... τι λεει αξιζει?
οκ ευχαριστω πολυ!!δεν γνωριζω εγω εφαγα ακυρο ..... 50 ευρω σε ξενοδοχειο μονο αυτα ξερω
Όπου σε πιασει κι αυτή. Εμένα μου ζητησε 80, μαλλον εχει γινει διαφημιση κι εχει δουλεια. Δεν δινω 80 για 50φευγα μανταμ και χωρις κωλο στο μενουδεν γνωριζω εγω εφαγα ακυρο ..... 50 ευρω σε ξενοδοχειο μονο αυτα ξερω
εγω εφαγα ακυρο γιατι ειμαι κατω απο τα 45Όπου σε πιασει κι αυτή. Εμένα μου ζητησε 80, μαλλον εχει γινει διαφημιση κι εχει δουλεια. Δεν δινω 80 για 50φευγα μανταμ και χωρις κωλο στο μενου
Δεν έχασες και πολλα φιλεεγω εφαγα ακυρο γιατι ειμαι κατω απο τα 45
κομοδίνο ??Δεν έχασες και πολλα φιλε
Δεν πήρα γιατι μια 55αρα κυριούλα μπορώ να την πηδήξω τζαμπα αν θέλω, δεν θα σπρώξω 80αρικομοδίνο ??