akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
Ρε παιδιά ποια ειναι παλι αυτη;;Για πάρτυ σας
Ρε παιδιά ποια ειναι παλι αυτη;;Για πάρτυ σας
Αυτή πόσο πληρώνει?Τελικά πήγες σε αυτήν ;
Είχες πει ότι αν πας θα μας ενημερώσεις αναλυτιMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Την κοπναησε σήμερα....δεν πρόλαβα να μάθω ποια φίλη την φιλοξενούσε.....όταν μένει Καλλιθέα και συχνάζει μπολιβαρ εμένα μου μυρίζει βίζιτα....πρπει να είναι ανατολικού μπλοκ όλες αυτέςMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Και εδώ δεν γνωρίζουμε τι παίζει...στους χαιρετισμούς μείναμε...
Μίλα της. Σου δίνει τηλέφωνο για να μιλήσετε. Όταν της ζήτησα να μου πει από το μαμπα δεν ήθελε. Μόνο μέσω τηλεφώνου. Δεν επικοινώνησαυπάρχει κάποια ενημέρωση φιλοι μου?Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
50 ευρώ τα πάντα όλα. Όμως προσοχή. Με 100 κάνει τα πάντα όλα ΧΩΡΙΣ προφύλαξη (το πρότεινε η ίδια). Δεν πήρα και εννοείτε και ότι δε πήγαΤελικά πήγες σε αυτήν ;
Είχες πει ότι αν πας θα μας ενημερώσεις αναλυτικά.Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
της ειχα στειλει για πλακα το χα γραψει κ πιο πανω κ ελεγε 50 αλλα οχι κωλο50 ευρώ τα πάντα όλα. Όμως προσοχή. Με 100 κάνει τα πάντα όλα ΧΩΡΙΣ προφύλαξη (το πρότεινε η ίδια). Δεν πήρα και εννοείτε και ότι δε πήγα
Καλά ναι. Και εμένα αυτό που είπε. Αλλά στο λέγε λεγε μου είπε "θέλεις με 100 χωρίς πρφυλακτικό και να μου κάνεις ότι θέλεις?"της ειχα στειλει για πλακα το χα γραψει κ πιο πανω κ ελεγε 50 αλλα οχι κωλο
αδερφε ουτε στο χεριΚαλά ναι. Και εμένα αυτό που είπε. Αλλά στο λέγε λεγε μου είπε "θέλεις με 100 χωρίς πρφυλακτικό και να μου κάνεις ότι θέλεις?"
Αυτό είναι πολύ σοβαρό...Καλά ναι. Και εμένα αυτό που είπε. Αλλά στο λέγε λεγε μου είπε "θέλεις με 100 χωρίς πρφυλακτικό και να μου κάνεις ότι θέλεις?"
Το θέμα δεν είναι ότι είναι γιαγιά (γούστα είναι αυτά). Το θέμα είναι ότι κάνει χωρίς προφύλαξηΑυτό είναι πολύ σοβαρό...
Θα υπάρχουν άραγε αυτοί που θα δώσουν 100 ευρώ για να την γιαγιά χωρίς προφύλαξη;
Ναι το ξέρω... Γούστα είναι αυτά φυσικά... Αλλά και μόνο που το προτείνει, σημαίνει ότι είναι διατεθειμένη να το κάνει αν βρεθούν αυτοί που θα τα δώσουν τα 100 ευρώ για χωρίς προφύλαξη με αυτήν... Αυτό την καθιστά επικίνδυνη...Το θέμα δεν είναι ότι είναι γιαγιά (γούστα είναι αυτά). Το θέμα είναι ότι κάνει χωρίς προφύλαξη