ekkrhktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 369
- Πόντοι
- 21
Ενταξει ευχαριστωMaria 31....δε μπορω να στειλω λινκ γιατι με εχει μπλοκαρει
Ενταξει ευχαριστωMaria 31....δε μπορω να στειλω λινκ γιατι με εχει μπλοκαρει
Είχε φύγει για ένα διάστημαΈχω καιρό να την πάρω. Ρώτα την ίδια μέσω mamba
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Καλησπέρα είναι εύκολο να μου στείλεις το τηλέφωνό της γιατί δεν έχω λογαριασμό μαμπα;Με την κοπέλα που λες φίλε mrtraffic είχα μιλήσει παλιότερα στο μαμπα αλλά δεν είχα κανονίσει μαζί της (θυμάμαι ότι έκανε ραντεβού σε ξενοδοχείο η στο χώρο της στην Αθήνα καπου ).Μου είχε δώσει το τηλέφωνο της .Να είσαι καλά .
Άρα δεν δουλεύει τώρα;Είχε φύγει για ένα διάστημα
Αλλά παλιότερα έκανε τώρα τι παντρεύτηκεε και δεν κάνει
Έκανε όντως ραντεβού σε δικό της χώρο. Ήταν αρκετά καλή. Έφυγε για κάποιο διάστημα για τη χώρα της. Επέστρεψε, αλλά σε κλήσεις μου για νέο ραντεβού δεν έχει ανταποκριθείΜε την κοπέλα που λες φίλε mrtraffic είχα μιλήσει παλιότερα στο μαμπα αλλά δεν είχα κανονίσει μαζί της (θυμάμαι ότι έκανε ραντεβού σε ξενοδοχείο η στο χώρο της στην Αθήνα καπου ).Μου είχε δώσει το τηλέφωνο της .Να είσαι καλά .
Δεν γνωρίζω Εάν γνωρίζει κάτι παραπάνω κάποιος ας πει..Άρα δεν δουλεύει τώρα;
Έχει παχύνει υπερβολικά. Καμία σχέση με τις φωτο. Βάλε άλλα 20 κιλά σε ότι βλέπεις...Έχω καιρό να την πάρω. Ρώτα την ίδια μέσω mamba
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Έχω κάνει τουλάχιστον 10 ερωτήσεις, και η μόνη απόκριση είναι ένα yes & helloΜία απ τα ίδια μακάρι να βγει κάτι, να μάθουμε έστω και λίγα αγγλικά βρε παιδιά χαχα
Δεν τα γραφουμε στα Ρωσικα Γερμανικα Ισπανικα Ελληνικα Γαλλικα Ιταλικα να τελειωνουμε. Τρελα στην τρελαΈχω κάνει τουλάχιστον 10 ερωτήσεις, και η μόνη απόκριση είναι ένα yes & hello
Τι γίνεται ρε πουστη μου, δεν γνωρίζει αγγλικά ή μας δουλεύει?
αυτη ειναι τηε θωδη η θυγατερα που λεμε η αλλη? εχω χασει και την μπαλαΕχει κανενας τροπο επικοινωνιας εκτος μαμπα?Le site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Mamba est un site gratuit de rencontre le plus populaire en Russie et au sein de la CEI.www.mamba.ru
Και αν υπαρχει φωτο?
Εμένα 70Πέφτει ευκολα στα 60.και φέρνει και μια φίλη της μαζί .Δεν εχω πάρει ακόμα όμως
που την βρισκουμε φιλε?H κουβανη το ανεβασε στα 100 την ωρα απο 50 χωρισ κωλο .
Της έστειλα χθές και μου είπε ότι έχει σταματήσει προς το παρόνΈχει παχύνει υπερβολικά. Καμία σχέση με τις φωτο. Βάλε άλλα 20 κιλά σε ότι βλέπεις...
Φτυστή Μπέσυ Αργυράκη στα νιάτα της!!!Iryna, 41 ans, Grèce, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 38 - 55 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Iryna, 41 ans, Grèce, Athènes, Lion, hobbies - движение, активный образ жизни, отдых у моря, вождение автомобиля, люблю путешествовать, faire connaissance un homme à l'âge de 38 - 55 ans.mamba.onelink.me
Μην με ρωτήσετε γιατί?
Έχω φάει τρελό σκάλωμα με το μωρό!!
Αλλά, ούτε αυτή απαντάει
Ιδεα δεν εχω.αυτη ειναι τηε θωδη η θυγατερα που λεμε η αλλη? εχω χασει και την μπαλα