Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.795
- Πόντοι
- 2.816
Εμένα μου βγάζει ότι είναι σε απόσταση 630 μετραΚαι μένα το βγάζει και είμαι Αθήνα....
Μήπως είναι Αθήνα τελικά?
Ιδωμεν
Εμένα μου βγάζει ότι είναι σε απόσταση 630 μετραΚαι μένα το βγάζει και είμαι Αθήνα....
Μήπως είναι Αθήνα τελικά?
Ιδωμεν
Μήπως στο διπλανό σου διαμέρισμα τελικά?Εμένα μου βγάζει ότι είναι σε απόσταση 630 μετρα
Είπαμε 5 λεπτά με τα πόδια ( προς τα πού δεν ξέρω..)Μήπως στο διπλανό σου διαμέρισμα τελικά?
Ερχόμαστε
το ίδιο ποίημα έσκασε κ σε μένα ..Είπαμε 5 λεπτά με τα πόδια ( προς τα πού δεν ξέρω..)
Τώρα που ξαναμπήκα.. λέει είναι πρόσφυγας από Ουκρανία. Δεν μιλάει ελληνικά κ μένει με συγγενείς στην Καλαμάτα..
Βέβαια εμένα δεν μου φαίνονται φωτογραφίες πρόσφυγα αυτές.. επίσης δεν ξέρω, όταν μια πρόσφυγας εγκατασταθεί κάπου ψάχνει γνωριμία με τέτοιο εύρος ηλικίας; (33-55)
Στειλε μηνυμα να ερθει Αθηνα .Τα μελη του μπου πληρωνουν τα ναυλα και την διαμονη .Είπαμε 5 λεπτά με τα πόδια ( προς τα πού δεν ξέρω..)
Τώρα που ξαναμπήκα.. λέει είναι πρόσφυγας από Ουκρανία. Δεν μιλάει ελληνικά κ μένει με συγγενείς στην Καλαμάτα..
Βέβαια εμένα δεν μου φαίνονται φωτογραφίες πρόσφυγα αυτές.. επίσης δεν ξέρω, όταν μια πρόσφυγας εγκατασταθεί κάπου ψάχνει γνωριμία με τέτοιο εύρος ηλικίας; (33-55)
Έχει κανείς καμιά πληροφορία;
Δεν εχετε πελατες, εδω θα χεστει στο ταλαρο .Κατσε θα στειλω μηνυμα θα στην φαμε Δεν ειμαι απο Αθηνα αλλα ουτε πολυ μακρια.Ρε Αθηναίοι καθίστε καλά.. τόσες έχετε.. μια μας έτυχε κ εμάς..
Αυτή ποια είναι φίλε Βασίλη ;Να είσαι καλά .
Κάτι κάνουμε κ μεις..Δεν εχετε πελατες, εδω θα χεστει στο ταλαρο .Κατσε θα στειλω μηνυμα θα στην φαμε Δεν ειμαι απο Αθηνα αλλα ουτε πολυ μακρια.
Κατι με ρωτουσε για Ομονοια μπιλ χοτελ κλπ εχει ψηθει ετοιμη για δουλεια.
λες να εχει ξεχασει να γραψει κι αλλα?Δεν ξέρω αλλά γράφει 85 κιλά !
ξεχασε το 1 μπροστα απο το 85 .λες να εχει ξεχασει να γραψει κι αλλα?
τελικά ξέρουμε προχωράει ?Mamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
με την οπισθεντελικά ξέρουμε προχωράει ?