ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.181
- Πόντοι
- 201
Μέχρι στιγμής όχι. Αν το σκέφτεται ή αν της φαίνονται λίγα, θα το δείξει ο χρόνος....απαντησε τελικα?
Μέχρι στιγμής όχι. Αν το σκέφτεται ή αν της φαίνονται λίγα, θα το δείξει ο χρόνος....απαντησε τελικα?
όχι,δεν είναι αυτή, έχεις κάποιο link για την συγκεκριμένη;
Για αυτη ξερουμε ειναι η κορη τησ Θωδη ;;;
ενα αριθμο τηλ εχω παλιο και μου εστειλε μηνυμα και δεν θυμαμαι ποτε ειχα στειλει μηνυμα και σε ποια μπερδεμα και ψυλλιαζομαι οτι ειναι αυτη στελνει κατι τετοιεσ φωτο παραπλανητικεσόχι,δεν είναι αυτή, έχεις κάποιο link για την συγκεκριμένη;
ενδιαφέρον φαίνεται,εάν θες μου το στέλνειςενα αριθμο τηλ εχω παλιο και μου εστειλε μηνυμα και δεν θυμαμαι ποτε ειχα στειλει μηνυμα και σε ποια μπερδεμα και ψυλλιαζομαι οτι ειναι αυτη στελνει κατι τετοιεσ φωτο παραπλανητικεσ
χαλαρωσε καλα στα λεει ο sakarvats50+, χωρίς άναλ με 80 γιούρα κι απο μάμπα (πιθανοτατα μάπα)....και το ψάχνετε...
200+ να το πάνε οι όμορφες κάτω των 30 ανεξάρτητες και να μην ξανακουσω κουβέντα...
Μέχρι στιγμής όχι. Αν το σκέφτεται ή αν της φαίνονται λίγα, θα το δείξει ο χρόνος....
Απάντησε εμένα θετικά για να κανει μαζί με την φίλη της.....σιγά μην έλεγε όχι....μένει το οικονομικό... λεπτομέρειες
ΕύστοχοΌταν λέμε.κορη της Θώδη...το λέμε γιατί της μοιάζει
αν ειναι αυτη που φανταζομαι ξεκλεβοντας απο φωτο οταν την επαιρνε τηλ κοντα στην ληξη συνεδριας θα ελεγα μην το κανεις…Απάντησε εμένα θετικά για να κανει μαζί με την φίλη της.....σιγά μην έλεγε όχι....μένει το οικονομικό... λεπτομέρειες
Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα πάντως…Υπάρχει κανείς που να πήγε στο σπίτι της;Ilia, 27 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 33 - 62 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Ilia, 27 ans, Athènes, Balance, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 33 - 62 ans.www.mamba.ru
μηπως εχεις το τηλεφωνο της ;;50αρα αλλα με καλο σωμα απο Ουκρανια εμπολεμη. Αφιχθεισα προ λιγου καιρου μεσω Πολωνιας. Μενει με φιλη γνωστη γκιλφ κ απο μαμπα κ απο πιατσα τριγωνου αμαρτιας. Στα του αγωνα δοτικη , γλωσσοφιλα φουλ καθαρη και ευχαριστη παρουσια. Σε οσους αρεσουν τα μιλφ προς γκιλφ Οκ , οι υπολοιποι προσπεραστε. Α! Πισω πορτα δεν…
Αγιος Παντελεήμονας σε στενακι παραπλευρως ... ραντεβου το πρωτο δεκαημερα που ηρθε Ελλαδα ... ωρα μεγαλη κοντα στα μαυρα μεσανυχτα ... οποτε θελει μια ετοιμοτητα και λιγακι αδρεναλινη ... Ρουμανα με Μολδαβεζικο τηλεφωνο ... χοντρουλα μαλλον προς το νταρντανα καλυτερα ... αγγλοφωνη συνενοηση ... στον αγωνα σχετικα καλη αλλα το ολο περιβαλλον δεν βοηθαει ... σπιτι διαμερισμα ανακαινισμένο με ελαχιστα επιπλα μαλλον προς το αδειο πηγαινει ... μια φορα 70€ και αντε να την κανω γρηγορα γιατι οι μονοι μη αραβοφωνοι στην περιοχη ημουν εγω και η νταρντανοβα ...Υπάρχει κανείς που να πήγε στο σπίτι της;Ilia, 27 ans, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 33 - 62 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Ilia, 27 ans, Athènes, Balance, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 33 - 62 ans.www.mamba.ru
Χαχα ωραίος. Δύσκολη περιοχή εκεί την νύχταΑγιος Παντελεήμονας σε στενακι παραπλευρως ... ραντεβου το πρωτο δεκαημερα που ηρθε Ελλαδα ... ωρα μεγαλη κοντα στα μαυρα μεσανυχτα ... οποτε θελει μια ετοιμοτητα και λιγακι αδρεναλινη ... Ρουμανα με Μολδαβεζικο τηλεφωνο ... χοντρουλα μαλλον προς το νταρντανα καλυτερα ... αγγλοφωνη συνενοηση ... στον αγωνα σχετικα καλη αλλα το ολο περιβαλλον δεν βοηθαει ... σπιτι διαμερισμα ανακαινισμένο με ελαχιστα επιπλα μαλλον προς το αδειο πηγαινει ... μια φορα 70€ και αντε να την κανω γρηγορα γιατι οι μονοι μη αραβοφωνοι στην περιοχη ημουν εγω και η νταρντανοβα ...
airbnb στη πλατεια βαθη , το 80 ισχυει αλλα η κουτοπονηρη ηθελε +20 για την δεύτερη φορα ... οταν της ειπα οτι μου εγραψε 80€ για 1,5 , μου ειπε οτι η φιλη της το εγραψε ... οκ της λεω εγω θα κατσω 1,5 ωρα και εσυ θα μου κανεις μασαζ (στεγνο το κανει )... τοτε αλλαξε ροτα και πηγε για δευτερη και με ενθουσιασμο θα ελεγα ...το 80αρι που ειπώθηκε ισχύει δλδ ?
Περιοχή που δέχεται ?