erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Προφανως δεν ειναι Ελλαδα. Μετα το Πασχα ερχεται παντααυτή είναι η Βικα της έστειλα αλλά δεν απάντησε
Προφανως δεν ειναι Ελλαδα. Μετα το Πασχα ερχεται παντααυτή είναι η Βικα της έστειλα αλλά δεν απάντησε
Είναι σαν να το είπα. Δεν γίνεται μόνο 5-6 άτομα να μιλάμε εδώ μέσα και να δίνουμε πληροφορίες. Και δεν είναι καμία μέτρια για να σου ξεφύγει. Βγάζει μάτι, κάνει ραντεβού κάθε μέρα , τις στέλνουν φουλ μηνύματα και εδώ σιωπή. Ασχολούμαστε με τις πατσόγριες.Μακριά!! Τρελή και αγενής.
Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις? Ρε παιδιά τις ο κόπος να γράψετε ποια είναι η κοπέλα? Ή απλά τα παιδιά παίζει?
Είπαμε εδώ ήταν και μάλλον ακόμα....αλλά κουρασμένη μάλλον πλέονΠροφανως δεν ειναι Ελλαδα. Μετα το Πασχα ερχεται παντα
Φίλε κόλπο, σε αυτήν στο λινκ, έστειλα μήνυμα και μου έστειλε το κινητό της. Θα προσπαθήσω να το προχωρήσω. Εάν τελικά ευοδωσει, θα δώσω πληροφορίες.Έβαλα λινκ ήδη αλλά δεν επιβεβαιώνεται από τον παραπάνω ....αντί να τους τα χώνεις γιατί δεν λες ποια είναι να το πάρει το ποτάμι
Αναστασια , αλκολικη και υποτονικη στις υπηρεσιες της ! Συνηθως ζηταει συναντηση στον Πειραια σε χοτελ κοντα στο λιμανιΑυτή η Αναστασία αν θυμάμαι καλά ζητάει 100 και δεν τα αξίζει είναι γνωστή γενικά εδώ μέσα. Οσο για την άλλη φίλε που μόλις της έστειλες, αν μάθεις κάτι ενημέρωσε μας σε παρακαλώ
Εμ. πατε και το ξεκολιαζετε το παιδιΕίπαμε εδώ ήταν και μάλλον ακόμα....αλλά κουρασμένη μάλλον πλέον
δεν νομιζω οτι δινει κολο..Εμ. πατε και το ξεκολιαζετε το παιδι
Aν εννοεις ενα χοντρο μπαζακι,σιγα το κελεπουρι...Μια "μαρίνα " ξανθούλα έχετε υπόψιν?? Το έσβησε το προφίλ της έχω φώτο άμα θέλετε
Αν λέμε την ίδια χοντρούλα σχετικά τά έχει τά κιλακια τής δήλωσε όχι τού επαγγέλματος απλά ήθελε χαρτζιλίκι και νά περάσει καλά.... σέ ερώτηση για το χαρτζιλίκι είπε 50 για καμιά ώρα σέ ξενοδοχείο, δεν πήρα δεν ξέρω επιδόσεις και αν υπάρχει ακόμα έσβησε τό προφίλΜια "μαρίνα " ξανθούλα έχετε υπόψιν?? Το έσβησε το προφίλ της έχω φώτο άμα θέλετε
Δεν είναι αυτή. !!Δεν είναι ακριβώς έτσι....ίσως είναι επιλεκτική πολύ και για αυτό δεν γράφει κάποιος.
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Ξεκωλιαζεται από μονη της αυτή ...εμάς θα περίμενεΕμ. πατε και το ξεκολιαζετε το παιδι
Ψαξε ψιλους στα αχυρα τυπε Το μαπα ειναι μπερδεμα απο τα ορια ηλικιας που βαζουν αν θα σου απαντησει αν ερθει στο ραντεβου αν σου τις βγαζει στην αναζητηση κλπ Αν εισαι τυχερος οπως ο παραπανω τυπος θα περασεις καλαΜακριά!! Τρελή και αγενής.
Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις? Ρε παιδιά τις ο κόπος να γράψετε ποια είναι η κοπέλα? Ή απλά τα παιδιά παίζει?
Mουφα προφιλ ειναι 99,9 %...σου προτεινει φιλη της ,το χοντρο μπαζακι ,που αναφερθηκε λιγο πριν....(Μαρινα)Ψαξε ψιλους στα αχυρα τυπε Το μαπα ειναι μπερδεμα απο τα ορια ηλικιας που βαζουν αν θα σου απαντησει αν ερθει στο ραντεβου αν σου τις βγαζει στην αναζητηση κλπ Αν εισαι τυχερος οπως ο παραπανω τυπος θα περασεις καλα
Εδω στελνω μηνυμα και τσου σιωπη των αμνωνMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Κρίμα και δείχνει ωραίο κορίτσιΨαξε ψιλους στα αχυρα τυπε Το μαπα ειναι μπερδεμα απο τα ορια ηλικιας που βαζουν αν θα σου απαντησει αν ερθει στο ραντεβου αν σου τις βγαζει στην αναζητηση κλπ Αν εισαι τυχερος οπως ο παραπανω τυπος θα περασεις καλα
Εδω στελνω μηνυμα και τσου σιωπη των αμνωνMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Της έστειλα, στην αρχή μου έστειλε κάτι καρδούλες. Δεν μιλάει Ελληνικά και όταν την ρώτησα αν μένει Ελλάδα μου είπε όχι.Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Τούμπανο. Κρίμα που είμαι λίγο πάνω από το όριο
Only with my officeΤης έστειλα, στην αρχή μου έστειλε κάτι καρδούλες. Δεν μιλάει Ελληνικά και όταν την ρώτησα αν μένει Ελλάδα μου είπε όχι.
Εμενα δεν μου απαντησε αν κανει ραντεβου με δωρακιLe site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Ρε μπας και άρχισε η νεα γενιά να μας έρχεται τώρα και θα δούμε άσπρη μέρα....