wiser
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 237
- Πόντοι
- 31
Λεει ότι εχει και χωρο.οοοοοοο ρε τι ρουφιανα και μου κανει το παγωνι
Λεει ότι εχει και χωρο.οοοοοοο ρε τι ρουφιανα και μου κανει το παγωνι
Σερβίρει πίτσα η μόνο κουραμπιέδες??Λεει ότι εχει και χωρο.
Τρίψιμο και 2ο πιάτο πλήρες, λέει 50.Σερβίρει πίτσα η μόνο κουραμπιέδες??
Την κόβω να κάνει φραπέδες μόνο....
Κ μενα 50 μου πε μασάζ κ ελευθερο στοματικο κ σεξ...αλλα σε χοτελ στο μεταξι...Λεει ότι εχει και χωρο.
Σε βλέπει σοβαρά.. χαχαχα ?οοοοοοο ρε τι ρουφιανα και μου κανει το παγωνι
1.76 και 80 κιλά περίπου σαν κι εμένα..,,??Τρίψιμο και 2ο πιάτο πλήρες, λέει 50.
Τι ποιότητας είναι θα μάθουμε μονο από κανέναν ηρωικό κασκαντερ
Μια κομμώτρια πάλι πρπει να βρούμε.....1.76 και 80 κιλά περίπου σαν κι εμένα..,,??
στο μασαζ κατ'οικον εχει αναφερθει οτι παει φουλΤρίψιμο και 2ο πιάτο πλήρες, λέει 50.
Τι ποιότητας είναι θα μάθουμε μονο από κανέναν ηρωικό κασκαντερ
Τι μου θυμησες τωρα. Την ειχα παρει πριν καμια τριετια μια φορα που ειχα κατεβει Αθηνα. Το καλυτερο κορμι 40+ που εχω παρει.είναι κ στο mamba αυτή? τη φίλη της ιβάνκας δε λες?
την ειχα πετυχει παλια να δουλευει σε κωλομπαρο της Μιχαλακοπουλου. Της ειχα προτεινει να ερθει στο διαμερισμα μου να την ξεσκισω την επομενη μερα αλλα δεν ψηθηκεΞέρουμε κάτι για εδώ? https://www.mamba.ru/profile/1791880242
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξέρουμε κάτι για εδώ? https://www.mamba.ru/profile/1791880242
Κουράστηκε από τις βίζιτες και είπε να νοικοκυρευτείΤι ψαχνει γαμπρο ;;;;;
Έχεις τηλέφωνο της?Λεει ότι εχει και χωρο.
Χωρος Γκύζη μέχρι 7μμΚ μενα 50 μου πε μασάζ κ ελευθερο στοματικο κ σεξ...αλλα σε χοτελ στο μεταξι...
ΜπαααααΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΠΤ Η ΜΠΑΑ??
αμα στειλεις λεφτα θα στα φαει εννοειται. Μονο αν βγαλει βιζα μονη της και αμα ειναι να πληρωσεις τα εισιτηρια της εσυ πες της να σου στειλει τα στοιχεια της για να τα πληρωσεις.Μάγκες θέλω βοήθεια από τους έμπειρους εδώ!!!!
Θέλω να φέρω Ρωσίδα μουνάρα για διακοπές λίγες μέρες! Μην την πατήσω και μου φάει τα φράγκα γιατί θέλει και βίζα εκτός από εισητηρια! Για βοηθειστε...