styleman32
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Περιμένουμε τον @@@@ τον tai με τα 5 μην. να μας πει!
μην βαζεις φωτο σου τυπε τις τρομαζεις μαλλονΠαντως εγω που δοκιμαζω εδω και λιγο καιρο δεν μου απαντουν.
Ακομα και η πανεμορφη παραπανω
Περιμένουμε τον @@@@ τον tai με τα 5 μην. να μας πει!
εγω καλα περασα
Η φιλη της ειναι αστα να πανε....διαβαζει και εδω τι λεμε τωραη φιλη της , ποια ειναι???ποσο πηγε για τις δυο???
εγω καλα περασα
για πες κατι παραπανω ποσο πηγε το σκηνικο τελικα???εγω καλα περασα
Παρτη αν σου αρεσει εγω παω πασογια πες κατι παραπανω ποσο πηγε το σκηνικο τελικα???
ενταξει τωρα...ειναι για σπεσιαλ γουστα!Παρτη αν σου αρεσει εγω παω πασο
και ελεγα με ποιαν μου μοιαζει η κυρια???αλλα οτι ειναι πακετο με αυτην που να το φανταστω...Παρτη αν σου αρεσει εγω παω πασο
Φιλαρακο αδιαβαστο σε βρισκω.....και ελεγα με ποιαν μου μοιαζει η κυρια???αλλα οτι ειναι πακετο με αυτην που να το φανταστω...
Δεν βλεπω να γραφετε λεπτομερειες και εγω δεν ξερω τα κατατοποια .
Παντως εχει καραμπινατα πχ για να μην πει καποιος οτι μονο ρωταω
Ο τυπος φιγουρα πουλαει(αν ημουν κακοπροαιρετος θα ελεγα αλλα) διαφορετικα ας πει λεπτομερειες.Απο τη στιγμη που ο τυπος περασε καλα αυτο για μενα αρκει.απλα εγω δεν υπαρχει περιπτωση να παω!γουστα ειναι αυτα...
πρόσεξε όμως τι γίνεται με τη συγκεκριμένη:
αν δεις στο προφίλ της η συχνότητα που απαντάει στα μηνύματα είναι πολύ χαμηλή, οπότε άδικος ο κόπος
Βρε τι να προτοπρολαβω ο καυμενος....μια παντρεμενη στην δουλεια μετα η ανηψια που ζηταει καθε δυο μερες που την εχω βαλει και εδω φωτο,ψηνω δυο μικρα 21-24 αντιστοιχα αλλα μιλαμε στο τηλ γιατι ειναι στον τοπο καταγωγης τους για γιορτες ,τι να κανω πρεπει να βλεπω και την λουντμιλα απο εδω που δεν μιλαει σε κανεναν οταν της μιλουσαμε...αστα να πανε φιλε μου....Φιλαρακο αδιαβαστο σε βρισκω.....
μαλλον δεν πουλαει φιγουρα φιλε μου,απλα βγηκε με δυο γκομενες απο οτι καταλαβα εκαναν καποιο παιχνιδι οι δυο τους αυτος τραβαγε φωτο εξου και το ποστ του εδω με τισ φωτο και μετα πηδηξε,αρα μπορει για σενα να μην περασε καλα γιατι δεν πηγε με την κλασατη γκομενα αλλα για αυτον που ηθελε να εχει καποια πραγματα που να μην τα δεχοταν η κλασατη γκομενα να περασε σουπερ...αλλωστε το εχω πει χιλιαδες φορες οτι ειναι αναλογα τι ζηταει ο καθενας μας στο ραντεβου του...Ο τυπος φιγ ουρα πουλαει(αν ημουν κακοπροαιρετος θα ελεγα αλλα) διαφορετικα ας πει λεπτομερειες.