giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Δεν με αφήνει το ηλικιακό όριο.. είμαι πολύ μικρός για αυτό χαχαχαΓια στείλε της .....
Δεν με αφήνει το ηλικιακό όριο.. είμαι πολύ μικρός για αυτό χαχαχαΓια στείλε της .....
Λες να βρήκαμε το κελεπούρι του αιώνα; ?Για μουφα το κοβω....
Η το Λόττο του μαμπα
Πάντως θέλει να γνωρίσει άτομα 50-80.. βγάλτε τα συμπεράσματά σας!!))Καλησπέρα. Βίζιτα είναι εδώ; Ξέρει κάποιος κάτι;Mamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
Ναι...θελει σουβαρη σχεση...Παιδες ξερουμε κατι γιαυτο ?? https://www.mamba.ru/profile/105508...gs/null/searchId/0/searcherOffset/0/type/null
της έχω στείλει 10 φορές , ούτε τα διαβάζει ούτε απαντάει ... κρίμα και φαίνεται πολύ δυνατόΑυτή δεν είναι youtuber?Mamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
Ναι. Και ινσταγκραμερ και ότι άλλο υπάρχει σε σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςΑυτή δεν είναι youtuber?Mamba - vos nouvelles dates sont ici
Αν σου αρέσουν τα bbw ναι.της έχω στείλει 10 φορές , ούτε τα διαβάζει ούτε απαντάει ... κρίμα και φαίνεται πολύ δυνατό
εφαγα ακυρο και φυσικα block !Πάντως θέλει να γνωρίσει άτομα 50-80.. βγάλτε τα συμπεράσματά σας!!))
Σιτεμενο το .. μωρό χαχαχαΝαι...θελει σουβαρη σχεση...
Δεν φαντάζομαι να της έκανες ανήθικες προτάσεις!!;;;εφαγα ακυρο και φυσικα block !
Δηλαδή εγώ πρέπει να περιμένω να γίνω 50 για να της γράψω !!;;; Καλά κρασιάεφαγα ακυρο και φυσικα block !
οχι ρε ποτε.... ειπα αυτο που θελω !!!! αααα και οτι δινω και δωρακι !!!Σιτεμενο το .. μωρό χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν φαντάζομαι να της έκανες ανήθικες προτάσεις!!;;;
mην παραπονιεσαι απο οτι ειδα εχει της επιτυχιες σουΔηλαδή εγώ πρέπει να περιμένω να γίνω 50 για να της γράψω !!;;; Καλά κρασιά
Αυτή δεν είναι youtuber?Mamba - vos nouvelles dates sont ici
της έχω στείλει 10 φορές , ούτε τα διαβάζει ούτε απαντάει ... κρίμα και φαίνεται πολύ δυνατό
Ναι. Και ινσταγκραμερ και ότι άλλο υπάρχει σε σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν σου αρέσουν τα bbw ναι.
Εκτος κωλου! ??????Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit
Eugenia, 59 ans, Athènes, Gémeaux, hobbies - ηλιοβασιλέματα, κολύμπι, ταξίδια, χορό, λουλούδια, faire connaissance un homme à l'âge de 35 - 80 ans.www.mamba.ru
50€... Τα πάντα όλα...
Εε όχι.. μόνο για παπί λωκο την ήθελα ??Εκτος κωλου! ??????
???Εε όχι.. μόνο για παπί λωκο την ήθελα ??