nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.032
- Πόντοι
- 456
Εγώ πάντως εμπ1 στην κυρά Βίκυ...Το χοντραινεις το παιγνιδι συντεκνε. Φρεσκια χηρα με μωρο παιδι
Εγώ πάντως εμπ1 στην κυρά Βίκυ...Το χοντραινεις το παιγνιδι συντεκνε. Φρεσκια χηρα με μωρο παιδι
κυρια ?Εγώ πάντως εμπ1 στην κυρά Βίκυ...
Τρόπος του λέγειν...κυρια ?
διπλο καλαμακι βλεπω στις φωτο ....καλησπερα στην παρεα ξερουμε γι αυτο κατι????Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Στην ερώτηση μου αν ενδιαφέρεται για συνάντηση με δωράκι (για εκείνη) απάντησε "ούτε καν" και με μπλόκαρε
συνηθως αυτες που παιζουν μπαλλα δεν βαζουν περιορισμο στην ηλικιαΣτην ερώτηση μου αν ενδιαφέρεται για συνάντηση με δωράκι (για εκείνη) απάντησε "ούτε καν" και με μπλόκαρε
Την έθιξεςΣτην ερώτηση μου αν ενδιαφέρεται για συνάντηση με δωράκι (για εκείνη) απάντησε "ούτε καν" και με μπλόκαρε
Σωστά. Δεν κάθησα να ασχοληθώ με μυνήματα του τύπου "τι κάνεις όμορφη;; ".Την έθιξες
Ή βάζουν ένα μεγάλο φάσμα 20-80 πχσυνηθως αυτες που παιζουν μπαλλα δεν βαζουν περιορισμο στην ηλικια
συνηθως αυτες που παιζουν μπαλλα δεν βαζουν περιορισμο στην ηλικια
σωστοςσυνηθως αυτες που παιζουν μπαλλα δεν βαζουν περιορισμο στην ηλικια
Έμπαινα βικάρα..Γιατί εμένα μου θυμίζει την νυν χήρα του μεγάλου μπηχτη Άκη....αιώνια του η μνήμη