Τάσο μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της?
Δεν έχω μαμπα.
Ευχαριστώ πολύ
γιου χαβ πμΑν ειναι ευκολο θα ηθελα κι εγω το τηλεφωνο της κυριας .
Ευχαριστω
Τάσο μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της?
Δεν έχω μαμπα.
Ευχαριστώ πολύ
γιου χαβ πμΑν ειναι ευκολο θα ηθελα κι εγω το τηλεφωνο της κυριας .
Ευχαριστω
Ειναι Ουκρανή απο Κιεβο, μιλουσαμε στην προ κοβιντ εποχη και υποτιθεται τα Χριστουγεννα του 19 θα πηγαιναμε διακοπες μαζι καμια βδομαδα, αλλα τελικα βρηκα καλυτερο μουνι και της εριξα ακυρο.Καλημέρα στα παιδιά! Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτήν; Λέει ότι δεν ενδιαφέρεται για αυτή τη φάση αλλά το τάργκετ γκρουπ ηλικιακά και κάποιες φωτό της αλλά μου λένε. Οποιαδήποτε πληροφορία Θα την εκτιμούσα. Καλή σας μέρα
Ludmila, 43 ans, Palaión Fáliron, faire connaissance un homme à l'âge de 31 - 50 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Ludmila, 43 ans, Palaión Fáliron, Cancer, hobbies - активный образ жизни, велосипед, иностранные языки, отдых у моря, горные лыжи, faire connaissance un homme à l'âge de 31 - 50 ans.www.mamba.ru
Bentley, Chopard, Cartier, Islands αυτη ηταν η απαντηση της παλιοτερα,,,Καλησπερα σε όλους.Μίλησα με την συγκεκριμένη και δεν μου λέει τιμή.Θέλει να της πω εγώ ποσα δίνω.Πλειοδοσία κάνει μάλλον?.Ξέρει κανεις εάν αξίζει και σε τι ποσα παιζει;Ευχαριστώ. https://mamba.onelink.me/Aq9i/dt?af_c_id=profile&af_ad_id=profile-ci606908704-oi606908704&af_dp=mmb://anketa/?anketaID=606908704&af_campaign=share&utm_medium=sharing&utm_source=direct
Έχει καταλάβει σε ποια χώρα είναι;Και πόσοι έχουν chopard στην Ελλάδα;Bentley, Chopard, Cartier, Islands αυτη ηταν η απαντηση της παλιοτερα,,,
Αν μπορείς στείλε το τηλέφωνο και σε εμένα, ευχαριστώ προκαταβολικάελα πμ
Για να δουμε εγω της έστειλα για την τιμη των οπλών 100Bentley, Chopard, Cartier, Islands αυτη ηταν η απαντηση της παλιοτερα,,,
πολυταξιδεμενη και με φωτο απο μονακο...δεν πιστευω να ψαρωσει με τα 100Για να δουμε εγω της έστειλα για την τιμη των οπλών 100
Είναι από τον κλάδο των Travelgirl \ Travelfriend κλπ κλπ. Έχουν μάθει τριημερακια μαξ με εισιτήρια πληρωμένα +2-3000 ευρώ δωράκι + shopping.... Εσυ όμως πες της έξοδο για φαγητό και μετα ολονύχτιο με οτι δωράκι μπορείς....Καλησπερα σε όλους.Μίλησα με την συγκεκριμένη και δεν μου λέει τιμή.Θέλει να της πω εγώ ποσα δίνω.Πλειοδοσία κάνει μάλλον?.Ξέρει κανεις εάν αξίζει και σε τι ποσα παιζει;Ευχαριστώ. https://mamba.onelink.me/Aq9i/dt?af_c_id=profile&af_ad_id=profile-ci606908704-oi606908704&af_dp=mmb://anketa/?anketaID=606908704&af_campaign=share&utm_medium=sharing&utm_source=direct
Η αλήθεια είναι ότι ούτε η έξοδος με ενδιαφέρει ούτε το ολονύκτιο.Θα βαρεθώ?Είναι από τον κλάδο των Travelgirl \ Travelfriend κλπ κλπ. Έχουν μάθει τριημερακια μαξ με εισιτήρια πληρωμένα +2-3000 ευρώ δωράκι + shopping.... Εσυ όμως πες της έξοδο για φαγητό και μετα ολονύχτιο με οτι δωράκι μπορείς....
Της έστειλα κ δεν απάντησε ποτε.το προσωπο είναι δύναμη παντως.https://www.mamba.ru/profile/178013...gs/null/searchId/0/searcherOffset/0/type/null Ψαχνει των ιδανικο και αυτη
δεν ξερω αν δουλευευ ή οχι,οι αποψεις διιστανται.Παίρνω εδώ κ μέρες την Katerina Mamba αλλά δεν απαντάει ποτέ.
Δεν την έχω ξαναπάρει .Ποιος ξέρει αν δουλευει η αν σηκώνει πλέον μόνο γνωστά τηλέφωνα?
Κανει πολυ λιγα ραντεβου λογω της καταστασης με το κοβιντδεν ξερω αν δουλευευ ή οχι,οι αποψεις διιστανται.
αυτο που ξερω ειναι οτι ουτε σε γνωστα τηλεφωνα απαντα.
fake...οποιοςεχει χρονο και κεφι,ας παιξει με αυτη...μου εστειλε μον η της μηνυμα αν και ειναι εξω απο τα ηλικιακα ορια...κανει και ζεστη και βαριεμαι...Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Αυτο το ζωο αφου διαβασα τη τακτικη προσεγγισης των προηγουμενων της ειπα να τη παω για ψωνια και ανταποκριθηκε αμεσα! Επειδη πλεον εχω μεγαλωσει και ολα αυτα τα αρπακτικα τα βαριεμαι θα της δωσω ραντεβου οπου θελει και εγω θα παω παραλιαΑυτό το τεμάχιο είναι του επαγγέλματος??Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Μια από τα ίδια και για μένα, δεν μπαίνω καν στον κόπο να ασχοληθώ περισσότεροΑυτο το ζωο αφου διαβασα τη τακτικη προσεγγισης των προηγουμενων της ειπα να τη παω για ψωνια και ανταποκριθηκε αμεσα! Επειδη πλεον εχω μεγαλωσει και ολα αυτα τα αρπακτικα τα βαριεμαι θα της δωσω ραντεβου οπου θελει και εγω θα παω παραλια
έπρεπε να την πας για ψώνια κ όταν φτάσετε ταμείο, απλά να περιμένεις να πληρώσει αυτή κ να δεις τα μούτρα τηςΑυτο το ζωο αφου διαβασα τη τακτικη προσεγγισης των προηγουμενων της ειπα να τη παω για ψωνια και ανταποκριθηκε αμεσα! Επειδη πλεον εχω μεγαλωσει και ολα αυτα τα αρπακτικα τα βαριεμαι θα της δωσω ραντεβου οπου θελει και εγω θα παω παραλια