giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.991
- Πόντοι
- 1.706
Χαχαχα.. καλά τώρα έχουμε πηδήξει πολύ χειρότερες ??Μα δεν την ειδε πως ειναι ? Η μυτη της τσιμπαει κεφτε !
Χαχαχα.. καλά τώρα έχουμε πηδήξει πολύ χειρότερες ??Μα δεν την ειδε πως ειναι ? Η μυτη της τσιμπαει κεφτε !
οhttps://www.mamba.ru/profile/1787813847 εχει επικοινωνήσει καποιος εδώ? δειχνει ότι ειναι Ελλάδα και μου έστειλε αριθμό από Μεγάλη Βρετάνια. +44
εγινε Τασσοαστο φατα σουβλακια μουσαντενια η κυρια
ο
μιλησα το πρωι και οταν της ζητησα να βρεθουμε σε πιο χοτελ επιθυμει επεσε βαθια σιωπηεγινε Τασσο
μιλησα το πρωι και οταν της ζητησα να βρεθουμε σε πιο χοτελ επιθυμει επεσε βαθια
εμένα μου έστειλε ενα τηλ που αρχίζει απο + 44 που ειναι απο Μεγαλη Βρετανια και μου ειπε να την καλέσω ...εκει αρχισα να ψυλλιάζομε ότι κατι δεν πάει καλα ...μιλησα το πρωι και οταν της ζητησα να βρεθουμε σε πιο χοτελ επιθυμει επεσε βαθια σιωπη
ιβανκα δουλευει κανονικα...Σβετλανα δεν γνωριζωΣυγνώμη για την ερώτηση αλλά δεν βρήκα κανενα ενεργό προφίλ από Σβετλάνα και Ιβανκα στο mamba ξέρει κανείς αν σταμάτησαν ;
την λογοθετη ?? δεν μας βαζεις λινκ και μια περιγραφη το τι εζησες ...Καλησπερα συναδελφοι.Σημερα πηρα Αννα Μαρια .
Απο εμενα ενα μεγαλο ΟΧΙ!!!
Φίλε μου δεν είναι η Άννα Μαρία λόγοθετη.Αυτη που λέω εγω είναι πιπίνι μικροκαμωμένη με piercing στις ρώγες ,τη γνώρισα στο μαμπα ,δουλεύει τρία χρόνια ανεξάρτητη CG .Κανει αυταρχικό σαδομαζοχιστικό και νορμαλ .120 μια ώρα,αλλά εγω έφαγα παλτό .την λογοθετη ?? δεν μας βαζεις λινκ και μια περιγραφη το τι εζησες ...
Φιλε προσπαθω να βαλω το λινκ και δεΦίλε μου δεν είναι η Άννα Μαρία λόγοθετη.Αυτη που λέω εγω είναι πιπίνι μικροκαμωμένη με piercing στις ρώγες ,τη γνώρισα στο μαμπα ,δουλεύει τρία χρόνια ανεξάρτητη CG .Κανει αυταρχικό σαδομαζοχιστικό και νορμαλ .120 μια ώρα,αλλά εγω έφαγα παλτό .
Ανταλτφόρουμ τελεια τζι άρ Άννα ΜαρίαΦιλε προσπαθω να βαλω το λινκ και δε
το παιρνει .δε ξερω γιατι.Αυτη ειναι με πρασινα ματια πιπινι.Μπορει να μη με γουσταρε .Και ενας αλλος φιλος περασε καλα.ειχε πολλα μειον.
ηρθε με καθυστερηση μικρη που δε με πειραξε τοσο.ηρθε με αξυριστα ποδια.μη βαζεις δαχτυλα,μη πιανεις δεξι βυζι ,μη πειραζεις κλειτοριδα, δε μπορω να καβαλησω διοτι ειμαι πιασμενη,σκουπιζε τα σαλια μου στο μουνι της με τη πετσετα ,υποκρινοταν οταν ξεκινησα να τη γαμαω με κραυγες ,εφυγε στη μια ωρα με φτηνη δικαιολογια ενω την ειχα κλεισει μιαμιση ,μη πειραζεις καποια ασπρα στιγματα χαμηλα στο κωλο .μηχανικες κινησεις ,ξεπετα και μη μη μη .θετικο οτι ειναι ωραια κοπελα και πιπινι.πιπα καλη αλλα οχι χυσιμο στο στομα .γαματα.ηθελα να τη διωξω στο δεκαλεπτο .τον επαιξα για να χυσω .
Επισης οταν τη γαμουσα πεταξα τη καποτα ,αλλα πιπα δε πηρε γιατι το καβλι μου ειχε γευση απο τη καποτα!Επειδη εχει πολλους πελατες καβαλησε το καλαμι.
ΚΡΙΜΑ τα 120 συν 25 μπιλ συν ταξι....
Ναι .Εγω έφαγα παλτό ,ενώ άλλοι λένε τα καλύτερα .τι να πω? Μπορεί να μη με γούσταρε .Παντως η συμπεριφορά της δεν είναι καλή.Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Αυτήν εννοείς...
Από ότι βλέπω έχει κάτι πιπίνια που μου αρέσουν ,αλλά αλλά έχουν καιρό να συνδεθούν ,αλλά είναι πουτανακια και παίζουν και κάτι τελειωμένες .Καλο μουνετο εμένα δε μου έχει κάτσει .Αλλοι ίσως να κάνουν παιχνίδι ....Καλησπέρα στην ομάδα να ρωτήσω κάτι στην εφαρμογή αυτή έχετε βρει κάτι καλό ?
Για εμένα μη χάνεις το χρόνο σου με Tinder / mamba . Μπες μόνο για χαβαλέ. Πήγαινε σε κανα λαδαδικο και χτυπά μουνετο δυνατά στα 60-80.Καλησπέρα στην ομάδα να ρωτήσω κάτι στην εφαρμογή αυτή έχετε βρει κάτι καλό ?
Η πλάκα είναι ότι ήθελα να την πάρω, αλλά είχα μια υποψία ότι είναι ξεπέτα και ας είχα διαβάσει καλές κριτικές. Μπορεί να είναι κυκλοθυμική, ανάλογα με τις ώρες της, όπως αρκετές. Ανάλογα ποια μέρα θα την πετύχεις...Ναι .Εγω έφαγα παλτό ,ενώ άλλοι λένε τα καλύτερα .τι να πω? Μπορεί να μη με γούσταρε .Παντως η συμπεριφορά της δεν είναι καλή.
Χαχαχα εντάξει ευχαριστώ κατάλαβα θα το κοιτάξωΑπό ότι βλέπω έχει κάτι πιπίνια που μου αρέσουν ,αλλά αλλά έχουν καιρό να συνδεθούν ,αλλά είναι πουτανακια και παίζουν και κάτι τελειωμένες .Καλο μουνετο εμένα δε μου έχει κάτσει .Αλλοι ίσως να κάνουν παιχνίδι ....
μονο κατι τελειωμενα σοβιετικα γκρανια εχει πλεον.Καλησπέρα στην ομάδα να ρωτήσω κάτι στην εφαρμογή αυτή έχετε βρει κάτι καλό ?