Svetlana Kulieva, 43 ans, Athènes, Taureau, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 40 - 60 ans.
www.mamba.ru
Η Σβετλάνα για την οποία πολλοί έχετε προσπαθήσει χωρίς αποτέλεσμα, σας λέω οτι την έχω συναντήσει. Δεν είναι πουτανα, απλώς προσπαθεί να βρει κάποιον μόνιμο γκόμενο που θα είναι και χορηγός γιατί έχει οικογενειακά βάρη.
Είναι κοντά στα 50 και πολύ κοντή γύρω στο 1,52 και πολύ αδύνατη.
Εμένα δεν μου κάθησε , ούτε ήθελε να πάμε σε ξενοδοχείο.
Δεν άξιζει τον κόπο να ασχολείστε μαζί της, χάσιμο χρόνου.
Καλημέρα. Συμφωνώ 100% με ότι γράφει ο φίλος. Εμένα τελικά με τα πολλά και αφού ήπιαμε καφέ και γνωριστήκαμε, μου έκατσε. Βέβαια όλο το σκηνικού ζευγαριού. Την περίμενα από έξω, μπήκαμε παρέα στο ξενοδοχείο και αγκαλιά για να μην νοιώθει άσχημα. Η κοπέλα δεν είναι πουτανα και στο κρεβάτι ντρεπόταν να με κοιτάζει. Στα του αγώνα. Μετά από λίγο αφέθηκε και τελείωσε τουλάχιστον 2 φορές. Πολλή αδύνατη με βυζί Α, και αυτό ψιλοχαλη. Το μουνάκι της θα το περίμενα λίγο πιο στενό, τηρουμένων των αναλογιών του σώματος, χωρίς βέβαια να είναι πηγάδι. Πίπα μέτρια. Βέβαια η όλη φάση, χωρίς να έλεγα, ότι, τα 70 ευρώ αξίζουν, δεν με χάλασε λόγω του γκόμενα στυλ και του απόλυτου αματουρ. Εάν κάποιος θέλει, εφόσον δεν τον χαλάει η ψυχανάλυση, αφού έχει περάσει πολλά και το δείχνει, μπορεί να το προσπαθήσει με ευγένεια, σεβασμό και πρώτα κάποια γνωριμία ώστε να της δείξει ότι δεν την βλέπει σαν πόρνη και ούτε θα της συμπεριφερθεί έτσι. Ηλικία θα έλεγα γύρω στα κουρασμένα 40. Εάν σας αρέσει το σκυνι. Θα έλεγα ότι για ένα διαφορετικό γαμησι, ίσως αξίζει μια ευκαιρία.
Ελπίζω να βοήθησα λίγο στην αποκρυπτογράφηση αυτής της κοπέλας.