TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
μόνο μπαρουφες γράφεις κλωνε...το ποιος είμαι εγώ άστο...εσύ πάντως έχεις φάει πόρτα απ' όλες... Επαγγελματία κοπριτη Τζαμπατζησυναγονιστες αμα διαβασετε παλια ποστ θα δειτε οτι ο χοντροπατατας οταν γραφω κατι για μια κοπελα μπενει και μπαχαλεβει επιτιδες οι κοπελες δε θελουνε γιατι γινετε ζημια και καπιες φοβουντε γιατι εχουνε οικογενιες και παιδια εγραψα σε αλλο νιμα σημερα τι εκανε σε καπια. Και σε πελατες εκανε ζημια οταν δε ψωνιζανε απαυτονε και δε περνανε τις πουτανες του οπιος πηρε απαφτονε τηλεφωνο εινε φακελομενος εγω θα τονε ξεβρακοσω τελιως δενειμε νταβατζης να πουλαω πελατης ειμε ψαχνω καλες υπηρεσιες σε καλες τιμες ευτυχως με καπιους συναγονιστες ανταλαζουμε πληροφοριες αλλα συντομα θα γραψω κιεδωΚαλά μην περιμένεις και πολλά. Εάν δεις ο Γκαρυς, με το μόνο που ασχολείται είναι να σφάζεται στο νήμα με τον Καρυπίδη. Ενημέρωση τίποτα και κάνα δυο λινκ που είχε βάλει, απλά ήταν ανύπαρκτα. Κρίμα γιατί το σάιτ κατάντησε πεδίο μάχης και μισαλλοδοξίας.Ναι δώσε κανένα καινούργιο μαν!.. εύγεΣυναγονιστες θα κανω ενημεροση για μαμποκυρια συντομα
δυστυχως ετσι οπως τα λες ειναι !