Καλημέρα παιδιά για αυτήν εχετε καμία πληροφορία;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Οχι !!! :'( :'( :'(Καλημέρα παιδιά για αυτήν εχετε καμία πληροφορία;
Ευχαριστώ
μιλαει μονο ρωσικα....δεν καταφερα να συννεοηθω μεχρι στιγμηςΚαλημέρα παιδιά για αυτήν εχετε καμία πληροφορία;
Ευχαριστώ
μουναραΚαλημέρα παιδιά για αυτήν εχετε καμία πληροφορία;
Ευχαριστώ
Τι λέει αυτό το πορνόβυζο; Το εξασκούσε το σπορ στη Θεσσαλονίκη; Η παλιορουφιάνα με μπλόκαρε με λίγες κουβέντες που της είπα. Έχει τρομερές βυζάρες πάντως, πολύ θα ήθελα να τη γαμήσω... Όποιος ξέρει κάτι ας το πει είτε εδώ είτε σε pm.
αν το πορνοβυζο εφυγε για κιεβο παρτε το τηλεφωνο!εχει ξεχασει το λαπτοπ στη θεσσαλονικη ανοιχτο!!!!
αν το πορνοβυζο εφυγε για κιεβο παρτε το τηλεφωνο!εχει ξεχασει το λαπτοπ στη θεσσαλονικη ανοιχτο!!!!
Το ξέρω ότι είναι στο Κίεβο από χθες (έτσι είπε δηλαδή, ποιος ξέρει αν λέει αλήθεια) αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί σε ένα-δυο μήνες να επιστρέψει που λέει ο λόγος. Και αν η κυρία το χτενίζει το καταΐφι καλό είναι να το ξέρουν οι επίδοξοι πουτανιάρηδες γιατί τέτοια βυζόμπαλα δεν τα βρίσκεις εύκολα. Γι' αυτό αν ξέρει κανείς κάτι ας το μοιραστεί παρακαλώ.Ισχυρίζεται ότι δε μιλάει Ελληνικά...έτσι κι αλλιώς τώρα είναι στο Κίεβο...
Το ξέρω ότι είναι στο Κίεβο από χθες (έτσι είπε δηλαδή, ποιος ξέρει αν λέει αλήθεια) αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί σε ένα-δυο μήνες να επιστρέψει που λέει ο λόγος. Και αν η κυρία το χτενίζει το καταΐφι καλό είναι να το ξέρουν οι επίδοξοι πουτανιάρηδες γιατί τέτοια βυζόμπαλα δεν τα βρίσκεις εύκολα. Γι' αυτό αν ξέρει κανείς κάτι ας το μοιραστεί παρακαλώ.
Μα ακόμα και αν εκδιδόταν θα το έλεγε φάτσα φόρα; Μόνο μία έχω δει να λέει στο προφίλ της για δωράκι αλλά πολλές το κάνουν αν ρωτήσεις πριβέ. Αν κάποιος την έχει πάρει επί πληρωμή (ή και τζάμπα) θα μας δώσει τα φώτα του...Στα Ρώσικα πάντως λέει ότι δεν εκδίδεται...και ότι δε μιλάει Ελληνικά...