Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.901
- Πόντοι
- 8.345
δεν ειναι τιποτα..στην κινα ειναιΜου εδωσε μια σχιστοματα εναν αριθμο τηλ που αρχιζει απο 8526-647- κλπ whats up τι παιζει ξερει κανεισ ;;;;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
δεν ειναι τιποτα..στην κινα ειναιΜου εδωσε μια σχιστοματα εναν αριθμο τηλ που αρχιζει απο 8526-647- κλπ whats up τι παιζει ξερει κανεισ ;;;;
έχεις τη δυνατότητα για κάτι πιο συγκεκριμένο (προσωπική άποψη ή προηγούμενες σελίδες στο νήμα)??
εχουν γραφτει πολλα εδω στο νημα.
αν ψαξεις πιο πισω θα βρεις σιγουρα.
παιχτη μην ρωτας απαντησεις δεν θα παρεις μονο (εξυπναδες)έχεις τη δυνατότητα για κάτι πιο συγκεκριμένο (προσωπική άποψη ή προηγούμενες σελίδες στο νήμα)??
Σ ευχαριστώ για την πληρότητα και αμεσότητα της ενημέρωσης. Τελευταίο: ζητήματα καθαριότητας, υγείας δεν έχεις υπόψη σου (ακούσει) κάτι. όλα οκ.παιχτη μην ρωτας απαντησεις δεν θα παρεις μονο (εξυπναδες)έχεις τη δυνατότητα για κάτι πιο συγκεκριμένο (προσωπική άποψη ή προηγούμενες σελίδες στο νήμα)??
αν ψαξεις πιο πισω θα βρεις σιγουρα.προσωπικη εμπειρια εχω συναντηθει 3 φορες κανει τα παντα ολα και συμμετεχει η πιπα της πολυ καλη τα καταπινει γαμησι και αυτο ανω του μετριου με κωλογαμησι φουλ σωματικα γυρω στο 1,65 με καμια 60αρια κιλα στεκει πολλυ καλα σιγουρα ειναι στα 50+ χρονια.... παζαρεψε την τιμη θεωρω πως με ενα 60αρι ειναι μια χαρα ...
και αυτο το προφιλ δικο της ειναι που εδω σωματικα μοιαζει
εχουν γραφτει πολλα εγω δεν αντιληφθηκα κατι ουτε μου προταθηκε ακαποτοΣ ευχαριστώ για την πληρότητα και αμεσότητα της ενημέρωσης. Τελευταίο: ζητήματα καθαριότητας, υγείας δεν έχεις υπόψη σου (ακούσει) κάτι. όλα οκ.παιχτη μην ρωτας απαντησεις δεν θα παρεις μονο (εξυπναδες)έχεις τη δυνατότητα για κάτι πιο συγκεκριμένο (προσωπική άποψη ή προηγούμενες σελίδες στο νήμα)??
αν ψαξεις πιο πισω θα βρεις σιγουρα.προσωπικη εμπειρια εχω συναντηθει 3 φορες κανει τα παντα ολα και συμμετεχει η πιπα της πολυ καλη τα καταπινει γαμησι και αυτο ανω του μετριου με κωλογαμησι φουλ σωματικα γυρω στο 1,65 με καμια 60αρια κιλα στεκει πολλυ καλα σιγουρα ειναι στα 50+ χρονια.... παζαρεψε την τιμη θεωρω πως με ενα 60αρι ειναι μια χαρα ...
έχεις τη δυνατότητα για κάτι πιο συγκεκριμένο (προσωπική άποψη ή προηγούμενες σελίδες στο νήμα)?? [/quote]εχουν γραφτει πολλα εδω στο νημα.
Τυπε αν σ αρέσουν οι στεγνες μια χαρά θα περάσεις.ξερει κανεις αν ειναι του αθληματος?
Καλησπέρα σε όλους,
προσπαθώ να το ψήσω καιρό τώρα αλλά απαντά σπάνια και δεν δίνει πληροφορίες τι κάνει στο κρεβάτι... Φοβάμαι να το ρισκάρω μην είναι όλο όχι και μη... Αν ξέρει κανείς τίποτα ας βοηθήσει
Τα παντα ολα με ενα 40ρι το πολύ.
Δεν αξίζει για παραπάνω λόγω σωματοτυπου
Κ εμένα με ενδιαφέρει. Υπάρχει κανένα τηλέφωνο? Είναι vip επικοινωνία
Αν θέλει κάποιος τηλέφωνο της κυρίας θα ήθελα κι εγώ, ευχαριστώ προκαταβολικά.
Την έχει κάποιος πηδήξει για να μας πει ναι ή όχι;
Τελικά τηλέφωνο και εμπειρία παίζει για αυτή ??
Κάνει όμως δυστυχώς..οπότε προσοχήεχουν γραφτει πολλα εγω δεν αντιληφθηκα κατι ουτε μου προταθηκε ακαποτοΣ ευχαριστώ για την πληρότητα και αμεσότητα της ενημέρωσης. Τελευταίο: ζητήματα καθαριότητας, υγείας δεν έχεις υπόψη σου (ακούσει) κάτι. όλα οκ.παιχτη μην ρωτας απαντησεις δεν θα παρεις μονο (εξυπναδες)έχεις τη δυνατότητα για κάτι πιο συγκεκριμένο (προσωπική άποψη ή προηγούμενες σελίδες στο νήμα)??
Φιλαρακι θελεις να συζητησουμε πια δεν κανειΚάνει όμως δυστυχώς..οπότε προσοχήεχουν γραφτει πολλα εγω δεν αντιληφθηκα κατι ουτε μου προταθηκε ακαποτοΣ ευχαριστώ για την πληρότητα και αμεσότητα της ενημέρωσης. Τελευταίο: ζητήματα καθαριότητας, υγείας δεν έχεις υπόψη σου (ακούσει) κάτι. όλα οκ.παιχτη μην ρωτας απαντησεις δεν θα παρεις μονο (εξυπναδες)έχεις τη δυνατότητα για κάτι πιο συγκεκριμένο (προσωπική άποψη ή προηγούμενες σελίδες στο νήμα)??
ωραια και τι προσφερει η κυρια παιζει ενα ρολοΤυπε αν σ αρέσουν οι στεγνες μια χαρά θα περάσεις.ξερει κανεις αν ειναι του αθληματος?
Καλησπέρα σε όλους,
προσπαθώ να το ψήσω καιρό τώρα αλλά απαντά σπάνια και δεν δίνει πληροφορίες τι κάνει στο κρεβάτι... Φοβάμαι να το ρισκάρω μην είναι όλο όχι και μη... Αν ξέρει κανείς τίποτα ας βοηθήσει
Τα παντα ολα με ενα 40ρι το πολύ.
Δεν αξίζει για παραπάνω λόγω σωματοτυπου
Κ εμένα με ενδιαφέρει. Υπάρχει κανένα τηλέφωνο? Είναι vip επικοινωνία
Αν θέλει κάποιος τηλέφωνο της κυρίας θα ήθελα κι εγώ, ευχαριστώ προκαταβολικά.
Την έχει κάποιος πηδήξει για να μας πει ναι ή όχι;
Τελικά τηλέφωνο και εμπειρία παίζει για αυτή ??
και όμως ζητάει 70 ακατέβατα
έχεις τη δυνατότητα για κάτι πιο συγκεκριμένο (προσωπική άποψη ή προηγούμενες σελίδες στο νήμα)??
Εγώ πάντως της έστειλα μύνημα και την ρώτησα πόσο είναι το δωράκι της και έφαγα πόρτα. Μου απάντησε ότι εγώ ψάχνω για πουτανα και αυτή δεν είναι. Και δεν μου ξαναμίλησε. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπουαυτη τι ρολο βαραει?
ονομα εχει η κυρια?? αλλιως ξεσκεπαστος κοιμηθηκεςΧτεσινο ραντεβουδακι με μιλφονι της ομαδας της σβετλανας ικανοποιητικο γαμησι διαρκειας αντεχει η κυρια στο τελος μου ανακοινωσε οτι κρεμαει το στριγκ βρηκε χορηγο θα κρατησει καποιους για λιγο διαστημα και μετα τελος δεν ειναι και μικρουλα πια
και εγω ξερω ενα μαλακα που ζηταγε τζαμπα γαμησια απο κοπελες να γραψει κριτικη και να γραφει καλα σχολιαΘα παρω ενα παπλομα να μην κοιμαμαι ξεσκεπος ξερω ενα καλο στρωματαδικο παπλοματαδικο που πουλαει και γυναικες σε τιμες ευκαιριας
φαγωθηκες εσυ
...... Ρε παιδια καλημέρα , έχουμε καμια πληροφορια για τό ύποβρυχιο τσιμπούκι ???