iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Εξωτερικό είναι; Στο προφίλ της λέει Θεσσαλονίκη.Ερχεται Ελλαδα αν της πληρωσεις τα εισητηρια ( οταν ανοιξει το μετωπο)και θελει και 200 ευρω για τα πρωτα εξοδα.
Εξωτερικό είναι; Στο προφίλ της λέει Θεσσαλονίκη.Ερχεται Ελλαδα αν της πληρωσεις τα εισητηρια ( οταν ανοιξει το μετωπο)και θελει και 200 ευρω για τα πρωτα εξοδα.
η συνδεση με vpn μπορει να σε δειξει οτι εισαι στην γουατεμαλα εγω οταν θελω να βρω κανα μωρο συνδεομουν με vpn για να βλεπω αλλες χωρες χωρις να πληρωνωΕξωτερικό είναι; Στο προφίλ της λέει Θεσσαλονίκη.
Αν ειχε φτασει Σαλονικη θαχε κατεβει με τα ποδια ΑθηναΕξωτερικό είναι; Στο προφίλ της λέει Θεσσαλονίκη.
Ποσοι θα της πληρωσουν τα ticket και ποσοι θα την δουν απο κοντα? χαχαχαχααχ εκτος εαν ειναι δοκιμασμενο...Ερχεται Ελλαδα αν της πληρωσεις τα εισητηρια ( οταν ανοιξει το μετωπο)και θελει και 200 ευρω για τα πρωτα εξοδα.
Και η Αναστασια (που κανει και ακαποτο για οποιον θελει) εχει μπλοκαριστει Ουκρανια και δεν θαρθει το καλοκαιρι. Νομιζω καμια Ουκρανη δεν θαρθει φετος.Ποσοι θα της πληρωσουν τα ticket και ποσοι θα την δουν απο κοντα? χαχαχαχααχ εκτος εαν ειναι δοκιμασμενο...
Εγω για αλλο οργανο θελω να ρωτησω αν παιζειγνωρίζουμε πληροφορίες? παίζει την κιθάρα καλά?
μονο πνευστοΕγω για αλλο οργανο θελω να ρωτησω αν παιζει
Τρομπόνι;μονο πνευστο
μαπα το καρπουζι
Δηλαδη; ξεπετα; βρωμιαρα; Για δωσε καμια λεπτομερεια!μαπα το καρπουζι
Ολο με πιτσιρικες τρεχεις. ΠροσεχεΑυτό εδω το έχει σπρώξει κανείς ;
Υπάρχει καμιά πληροφορία για κόστος, τι επιδόσεις , σέρβις ;;;
Μαζί με τις εκπτώσεις δηλαδή;Το πρωί πήρα τηλ στην πρεσβεία τους (για κάτι δουλειές) και μου είπαν ότι πτήσεις απο Ρωσσία θα αρχίσουν στις 13 του μήνα (σε τρεις μέρες) και επισκέψεις στην Ρωσσία μετά την πρώτη Αυγούστου.