TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
aμεσως θέλεις και εσύ πληροφορία δεν πηδας μόνο εσύ ;) Υπάρχουν και άλλοι επιβήτορες ;
aμεσως θέλεις και εσύ πληροφορία δεν πηδας μόνο εσύ ;) Υπάρχουν και άλλοι επιβήτορες ;
Συναγωνιστή ήτο γαμευσιμη η Ουκρανή νυχου?δεν ηξερα οτι η σβετλανα βγηκε στη δουλεια την ειχα γνωρισει πριν τα χριστουγενα απο φιλη ουκρανη νυχού μενει καπου προς αμπελοκηπους την πηρα μετα τις γιορτες σε ξενοδοχειο οντως ειναι οπως τα λεει ο τασος δυνατη στο γαμησι τα καταπινει ολα εμενα μου εδωσε κολο και ηταν καθαρη μετα αρωστησε και ηρθε και κοροναιος και δεν ξαναβρεθηκαμε για να μη νομιζουν καποιοι οτι λεω ψεματα ας επιβαιβεωσει ο τασος οτι τα δυο τελευταια νουμερα του τηλεφωνου της εχουν αθροισμα 10 και ενοειται οτι δεν το δινω σε κανεναν
επειδή έψαξα αλλά δεν βρήκα αναφορά για την κυρία αυτή ποιος θα μπορούσε να βοηθήσει με την γνώμη του
Γουσταρεις πιπινια κι εσυ τυπε
επειδή έψαξα αλλά δεν βρήκα αναφορά για την κυρία αυτή ποιος θα μπορούσε να βοηθήσει με την γνώμη του
φίλε δοκιμάστηκε και τα 60 τα τιμάει. Ευγενική με το χαμόγελο πάντα το σώμα της πολύ καλό για την ηλικία της και στα του κρεβατιού είναι μια χαρά.Τελικά αυτή αξίζει ρε παιδιά?
Αυτή τη Σβετλάνα τελικά δεν την εχει δοκιμάσει κανένας;
Εγώ σχολιάζω αυτό που βλέπω. Δεν πρόλαβα να σχολιάσω και μου την έπεσαν οι προμό.Τυπε δεν είσαι δίκαιος, για 50αρα είναι μια χαρούλα..
Αν παλεύει καλά στο 50αρι είναι σούπερ..
ρε σοχακο-ντουσαν ελεος τα ιδια και τα ιδια αλλαξε μενου :- την μια παρακαλας για τηλεφωνα και μετα το παιζεις ριγκοΕγώ σχολιάζω αυτό που βλέπω. Δεν πρόλαβα να σχολιάσω και μου την έπεσαν οι προμό.
Τυπε κ γω ότι βλέπω από το φβ σχολιασα..Εγώ σχολιάζω αυτό που βλέπω. Δεν πρόλαβα να σχολιάσω και μου την έπεσαν οι προμό.
Εγώ δεν σε πρόσβαλα για το μέγεθος και ούτε παρακάλεσα κανέναν. Διάβασε καλύτερα τι έγραψα πριν. Το "αν θέλετε" έγινε "παρακαλώ". Επιτέλους μάθετε να δέχεστε και τα αρνητικά σχόλια.ρε σοχακο-ντουσαν ελεος τα ιδια και τα ιδια αλλαξε μενου :- την μια παρακαλας για τηλεφωνα και μετα το παιζεις ριγκο
καλα καλα μας τα εχεις ξαναπει ολα αυτα ενα θα σου πω ουδεν κρυπτον απο του ηλιου ;) σοχακοοοοοοοοοοοοοοοοοοΕγώ δεν σε πρόσβαλα για το μέγεθος και ούτε παρακάλεσα κανέναν. Διάβασε καλύτερα τι έγραψα πριν. Το "αν θέλετε" έγινε "παρακαλώ". Επιτέλους μάθετε να δέχεστε και τα αρνητικά σχόλια.
Μαγκιά-κλανιά και κώλος φινιστρίνι. Οκ τα χω ξαναπεί.καλα καλα μας τα εχεις ξαναπει ολα αυτα ενα θα σου πω ουδεν κρυπτον απο του ηλιου ;) σοχακοοοοοοοοοοοοοοοοοο