pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
αυτά όλα ισορροπούν στη σωστή τιμή. Με τιποτα 150 όμως!1.82 ύψος ξυπόλητη και ναι... όπως τα λες
αυτά όλα ισορροπούν στη σωστή τιμή. Με τιποτα 150 όμως!1.82 ύψος ξυπόλητη και ναι... όπως τα λες
Για ποια μιλάς και ποσά έδωσες ?για τη συγκεκριμενη που λετε διατηρει χωρο στον πειραια .την ειχα προσεγγισει πριν κανα διχρονο απο mamba μιλησαμε τηλεφωνο και την επομενη πηγα σπιτι της .τα χρονακια της τα ειχε σιγουρα αλλα οντως εκατσα να μου τον ρουφηξει ολο κανονικοτατα αφου της αρεσει γαματα επειτα την γαμησα μεχρι να αρχισει να βογγαει εχει ωραια βυζια κωλο οχι τοσο την επομενη θαβτης προτεινω νανμου δωσει αυτη λεφτα και οχι εγω.αυτα ειχα να πω καλο βολι σε οσους πανε να την επισκεφτουν
αυτοί οι συνδυασμοί,πέθαναν προς καραντίνας....πλέον έχουν αλλάξει όλα....ειδικά στο θέμα του κομοδίνου....κορμάρα,προσωπαρα,κομοδιναρα
ti τωρα περνεις συρταριερααυτοί οι συνδυασμοί,πέθαναν προς καραντίνας....πλέον έχουν αλλάξει όλα....ειδικά στο θέμα του κομοδίνου....
στανταρ για εδω μιλαειΓια ποια μιλάς και ποσά έδωσες ?
όσο πάει και ξεβρακωνεται,αυτή...στανταρ για εδω μιλαει
πες στον θειο να της στειλει δωρο πασχα ;) να αγορασει κανα βρακιόσο πάει και ξεβρακωνεται,αυτή...
Κάνει παρέα με μια Αναστασία από Πειραιά, βέβαια αυτή είναι μικρότερη σε ηλικία, τα τσούζει και αυτή και γίνεται λιώμα. Και με έχει ρωτήσει για ακάποτο.Όχι,ήταν νηφάλια.Δεν μου έχει τύχει να την πετύχω εις μέθην.Αυτό την κάνει έτι αδικαιολόγητη.
100 κ παρα πολλα της ειναι αλλιως θα περιμενεις να ξεκινησει δουλιτσα οταν ανοιξουν τα στουντιοΖητάει 150 χωρίς κωλο
H Αναστασία παίρνεται;Κάνει παρέα με μια Αναστασία από Πειραιά, βέβαια αυτή είναι μικρότερη σε ηλικία, τα τσούζει και αυτή και γίνεται λιώμα. Και με έχει ρωτήσει για ακάποτο.
το τηλεφωνο της εδω μαγγες μου.μου φαινεται πολυ καλο πιστολι.οποιος το εχει να κανει τον κοπο με π.μ.
Μη μου πείτε ότι κανεις δεν έχει το τηλέφωνο της ή έστω το Facebook προφίλ..
δεν μπορούμε να περιμένουμε,θα την συναντήσουμε τώρα...θέλουμε να δίνουμε λεφτά,στις κοπέλες,και όχι στα κομμωτήρια..100 κ παρα πολλα της ειναι αλλιως θα περιμενεις να ξεκινησει δουλιτσα οταν ανοιξουν τα στουντιο