Idrag
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
ο λόγος? δεν είναι δικιά της η φωτογραφίσ?Πριν κανενα χρονο μου ειχε πει για 70 σε χωρο της αλλα δεν προχωρησα
ο λόγος? δεν είναι δικιά της η φωτογραφίσ?Πριν κανενα χρονο μου ειχε πει για 70 σε χωρο της αλλα δεν προχωρησα
Δεν το προχωρησα παραπανω ουτε ρωτησα για υπηρεσιες ουτε ζητησα αλλες φωτο,απλα τωρα που το ξανακοιταξα ειδα πως απαντησε μετα απο 3-4 μερες οποτε μαλλον δοκιμασα κατι αλλο και δεν ξανα ασχοληθηκαο λόγος? δεν είναι δικιά της η φωτογραφίσ?
Χριστος Ανεστη ...φιλε μου πως την βρίσκουμε? αν μπορεις στειλεμου πμεγώ δεν ρίχνω δολώματα γιατί δεν με ενδιαφέρει ... Εγώ ξέρω ότι πέρασα καλά και τώρα που το θυμήθηκα την δεύτερη φορά που βρεθήκαμε έκανε κατάποση
Θαυμάζω το πηγαίο χιούμορ σου και την αστέιρευτη υπομονή σουευχαριστώ, ήσουν κατατοπιστικότατος
Αυτη εδω ζηταει 40-50 ευρω για να σου κανει στριπτιζ! οχι σεξ λεει! εχουν τρελαθει τελειως;;
Να της δώσουμε 60 να γυρίσει πίσω?
Για στριπτιζ μόνο, ούτε 2 ευρώ δεν θα της έδινα. Θα έπαιρνα καμία μπουγάτσα να φάω καλύτερα.
εμενα μου ειπε για 25 και στριπτιζ σπιτι τηςΑυτη εδω ζηταει 40-50 ευρω για να σου κανει στριπτιζ! οχι σεξ λεει! εχουν τρελαθει τελειως;;
Η Άννα.. Βίσση;Πριν κανενα χρονο μου ειχε πει για 70 σε χωρο της αλλα δεν προχωρησα
Δεν τη βλέπεις τι βλέμμα έχει στη φωτό;Αυτη εδω ζηταει 40-50 ευρω για να σου κανει στριπτιζ! οχι σεξ λεει! εχουν τρελαθει τελειως;;
ΛαναΦιλε Φρανκ όταν μαθεις ποια είναι η Λανα πες μας κι εμας γιατι ο εγγλεζος δεν λεει
μαρτυριιαρη. Θες να χαντακωσεις τον κινεζο . Δωστου κατι πιο φρεσκο βρε !
ειχα μιλησει πριν το κλεισιμο και μου ειχε πει 50 Ευρω όλα εκτος κώλο. Έχει χωρο κάπου Συγγρου-φιξ. Μου έδωσε και τηλεφωνο κινητο για να την πάρω πριν να φτασω. Με το lockdown δεν πηγα εννοειται και ποσο μαλλον οταν δεν δινει κωλο! Εαν θες στείλε pm να σου πω κινητο! Κάποιοι έγραψαν ότι είναι γνωστής μια εδω που εχει σπίτι και φερνει γυναίκες... Πάντως χωρίς κωλο milf δεν λεει...
Κάποιος μίλησε για αυτό σε προηγούμενες σελίδες. Υπάρχουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες; Αν είναι δυνατόν σε πμ.
Χαχαχα.. ότι ζήτησε του έδωσαμαρτυριιαρη. Θες να χαντακωσεις τον κινεζο . Δωστου κατι πιο φρεσκο βρε !
ειχα μιλησει πριν το κλεισιμο και μου ειχε πει 50 Ευρω όλα εκτος κώλο. Έχει χωρο κάπου Συγγρου-φιξ. Μου έδωσε και τηλεφωνο κινητο για να την πάρω πριν να φτασω. Με το lockdown δεν πηγα εννοειται και ποσο μαλλον οταν δεν δινει κωλο! Εαν θες στείλε pm να σου πω κινητο! Κάποιοι έγραψαν ότι είναι γνωστής μια εδω που εχει σπίτι και φερνει γυναίκες... Πάντως χωρίς κωλο milf δεν λεει...
το γνωστο γραφειο μπουρδελο στην καλλιροης ..... μολις την παρεις τα 50 θα δεις που θα φτασουν ...ειχα μιλησει πριν το κλεισιμο και μου ειχε πει 50 Ευρω όλα εκτος κώλο. Έχει χωρο κάπου Συγγρου-φιξ. Μου έδωσε και τηλεφωνο κινητο για να την πάρω πριν να φτασω. Με το lockdown δεν πηγα εννοειται και ποσο μαλλον οταν δεν δινει κωλο! Εαν θες στείλε pm να σου πω κινητο! Κάποιοι έγραψαν ότι είναι γνωστής μια εδω που εχει σπίτι και φερνει γυναίκες... Πάντως χωρίς κωλο milf δεν λεει...