nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.026
- Πόντοι
- 456
Έχουν γραφτεί και παλιότερα για την παρακάτω κυρία. Θυμαται κανείς να δώσει πληροφορίες?
εγώ δεν ρίχνω δολώματα γιατί δεν με ενδιαφέρει ... Εγώ ξέρω ότι πέρασα καλά και τώρα που το θυμήθηκα την δεύτερη φορά που βρεθήκαμε έκανε κατάποση
Μια κριτική που χρωσταγα για την παραπάνω κυρία από πρόσφατη συνευρεση. Συνάντηση στο χώρο της λίγες μέρες πριν την καραντινα. Έβλεπα ότι θα ερχόταν κλεισούρα και θα έλειπε το ξενογαμησι οποτε την πήρα τηλέφωνο. Εύκολη συνεννόηση και μετά από λίγο έφτασα στο χώρο της. Με περίμενε με μια κόκκινη ρόμπα και από μέσα φόραγε ένα καυτό μαύρο σουτιέν που τόνιζε τις βυζάρες της και μαύρο στριγκο. Επειδή έχω κόλλημα της ζήτησα να φοράει τα γυαλιά της, μαύρες κάλτσες και μαύρα γάντια. Με το που έφτασα με έβαλε να βγάλω τα παπούτσια πριν μπω κρεβατοκάμαρα και έκανα το μπανάκι μου. Περνάμε στο δωμάτιο όπου βγάζει τα εσώρουχα.Για όσους δεν την ξέρουν η Σβετλάνα είναι πατημένα πενήντα, με ωραία μεγάλα βυζιά, κωλαρα και πολύ καλη επιδερμίδα για την ηλικία της. Μεγάλο ατού το έκφυλο πρόσωπο και τα μάτια της. Αφού μου κάνει μια πολύ περιποιημένη πίπα την έβαλα να με καβαλήσει. Αφού χοροπηδούσε και εγλυφα της βυζάρες τη γύρισα στα τέσσερα. Γουστάρει να κοιτιεται στον καθρέφτη και ενώ την σφυροκοπούσε την έβαλα να βρίζει στα Ρωσικά οπότε ίσα που πρόλαβα να βγάλω την καποτα και να τη χύσω στην πλάτη..Με το που τελειώσαμε ντουζακι και οι δύο εναλλάξ και πίνουμε από ένα κρασάκι που μου έβαλε. Κουβεντολοι που θέλει προσοχή αν την αφήσεις (μιλάει πολύ) αν και γενικά είναι χαλαρή με το χρόνο. Μασαζακι στη συνέχεια και προχωράμε στο δεύτερο γύρο..Πίπα αριστετεχνικη ξανά. Να γλείφει και να ρουφάει τις αρχιδομπαλες. Μόλις φτιάχτηκα την πήγα μέχρι τέλους ιεραποστολικό με τα πόδια να κοιτάνε ταβάνι..Απολαυση..Το μόνο αρνητικό είναι ότι παρότι έχει κωλαρα δεν δίνει για κανένα λόγο την πίσω πόρτα..Ντουζακι ξανά, της δίνω το δωράκι της (60 ευρώ) και έφυγα ξαλαφρωμενος..Άποψη μου είναι ότι συνδιάζει καλό πακέτο υπηρεσιών-τιμης με μια εμφάνιση που εμένα προσωπικά με φτιάχνει. Επικοινωνιακή με καλή δόση "τρέλας". Συνιστάται για συναγωνιστές που αρέσκονται σε σοβιετικής προέλευσης μεταmilf και σε αυτό τον τύπο γυναίκας. Προσωπικά επειδή είμαι λάτρης της κατηγορίας θα την ξανατιμησω. Αυτά και την υγεία μας να 'χουμε..
Κάπου υπήρχαν και φωτογραφίες της πιο πίσω στο νήμα..
Χαχα ας κάνει τον κόπο τότε να μας φρεσκαρει λίγο τη μνήμη..Ναι του ""γνωστου"" με τα παστακια
Χαχα ας κάνει τον κόπο τότε να μας φρεσκαρει λίγο τη μνήμη..
η συγκεκριμενη ειναι η..κυρια ακαποτου με ολη την σημασια και το εχω αναφερει και εγω και αρκετοι αλλοι και εχουν γινει και παραθεση και απο εμενα και απο αλλους ,τα μηνυματα που την ρωταγαν και απαντουσε θετικα...μακρια ;)εγώ δεν ρίχνω δολώματα γιατί δεν με ενδιαφέρει ... Εγώ ξέρω ότι πέρασα καλά και τώρα που το θυμήθηκα την δεύτερη φορά που βρεθήκαμε έκανε κατάποση
Δεν παίζει μέχρι λήξη καραντίνας ...μου είπε. Αν ισχύει...σωστή τη βρίσκωΤι έχουμε εδω μύστες..? ;)
Σωστόη συγκεκριμενη ειναι η..κυρια ακαποτου με ολη την σημασια και το εχω αναφερει και εγω και αρκετοι αλλοι και εχουν γινει και παραθεση και απο εμενα και απο αλλους ,τα μηνυματα που την ρωταγαν και απαντουσε θετικα...μακρια ;)
Μακριά.. έχει πολύ κακές κριτικές
Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτή?
Εμένα πάντως μου είπε..τι προσφέρωΔεν παίζει μέχρι λήξη καραντίνας ...μου είπε. Αν ισχύει...σωστή τη βρίσκω
χώρια φιλε που δουλευει ολο αυτο τον καιρο χωρις σταματημοΜακριά.. έχει πολύ κακές κριτικές
Ακριβώς έτσι είναι..χώρια φιλε που δουλευει ολο αυτο τον καιρο χωρις σταματημο
Ναι γιατί??Ενώ η χαμούρα η Σβετλάνα Νικόλα έχει σταματήσει τα ραντεβού και εσύ τη συνάντησες λίγες μέρες πριν τη καραντίνα ?