Dimitris
elena i want to meet you. where can i call you?
26 march 2011, 01:14
Elena
Never)))
ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...
Dimitris
ντροπη συναγωνιστη...ανηλικο το μικρουλι θα μας δεσουν...αν γαμισεις και την κορη θα σε παραδεχτω....
Εγώ είμαι ομορφάντρας που πήδηξα αμέσως και τζάμπα ή η κυρία είναι πολύ εύκολη?
Συναγωνιστές , έχει πηδήξει άλλος κανείς ?
Χα χα συμφωνω αλλα απο την αλλη του δινω και συγχαρητηρια γιατι η τυπισα ειναι πολυ δυσκολη αν και σαυρα
"JOEPAPA " stamata name sxoliasis. ...ok?
"Captain Amerika ", ,rotame oti thelis na mathis ok?
"Gregoru 35"ti itheles na su elega?
ISASTE POLI ADINAMES NA ME KANETE NA STENOXORIEME
που το ξερεις αυτο? στη φωτο που την ειχε κουκλα και τουλαχιστον 18....εκτος αν ξερεις περισσοτερα...ντροπη συναγωνιστη...ανηλικο το μικρουλι θα μας δεσουν...
16 ειναι...μικρουλα...μην τα ισοπεδωνουμε ολα μαγκες...και η μανα δεν ειναι βιζιτα απλα το γλενταει οταν αυτη γουσταρει...και ναι κατι ξερω για να λεω ;)που το ξερεις αυτο? στη φωτο που την ειχε κουκλα και τουλαχιστον 18....εκτος αν ξερεις περισσοτερα...
Καλα να παθουμε !!!150 ευρωπουλα αλλιως να μην ενοχλειτε λεει το κοριτσι
www.mamba.ru/anketa.phtml?oid=974529743&hit=10&fromsearch&sp=0]http://www.mamba.ru/anketa.phtml?oid=974529743&hit=10&fromsearch&sp=0[/url]
Ειδες θρασος ???μου αρεσει που λεειι να μην ενοχλουμε
μου αρεσει που λεειι να μην ενοχλουμε
16 ειναι...μικρουλα...μην τα ισοπεδωνουμε ολα μαγκες...και η μανα δεν ειναι βιζιτα απλα το γλενταει οταν αυτη γουσταρει...και ναι κατι ξερω για να λεω ;)
και 17 να ειναι ειναι ΑΝΗΛΙΚΗ!!!οποτε καλο θα ηταν να μην μιλαμε αλλο...τωρα αν εσυ ξερεις πως ακολουθει τα χναρια της μαμας απο ιδία αποψη τι να πω...σίγουρα οχι μπραβο σου...17 φίλε...και ναι η μάνα δεν είναι βίζιτα....
αλλά κατα μάνα κατα κύρη κατά γιο και θυγατέρα.