TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
θα σου πεθανει στα χερια ρεΗ εν λόγω κυρία μου ζήτησε 30 ευρώ για δύο φορές με κωλο. Έχει κανείς εμπειρία?
θα σου πεθανει στα χερια ρεΗ εν λόγω κυρία μου ζήτησε 30 ευρώ για δύο φορές με κωλο. Έχει κανείς εμπειρία?
Έχεις ακούσει ποτέ γυναίκα να πεθάνει στο σεξ; Οι άντρες το παθαίνουμε αυτό...θα σου πεθανει στα χερια ρε
ρε αυτη ειναι λιγο πριν την παραχωσουν πλακα κανεις και εσυΈχεις ακούσει ποτέ γυναίκα να πεθάνει στο σεξ; Οι άντρες το παθαίνουμε αυτό...
Σωστά, να λέγεται ράμπα ;)Μαλλον πρεπει να φτιαξουμε νημα mamba - κυρίες ανω των 60 ετων .... δεν παιζει αλλιως ... ελεος
θα σου πεθανει στα χερια ρε
Τίποτα δεν παθαίνουν αυτες..Είναι Σοβιετικά τανκς. Το να σκίζεις ένα κωλαρακι μιας μεγαλοκυριας πάντα μου δίνει κίνητρο...θα σου πεθανει στα χερια ρε
μαζι σου αλλα πολλυ παρακμη η κυρια ρε φιλεΤίποτα δεν παθαίνουν αυτες..Είναι Σοβιετικά τανκς. Το να σκίζεις ένα κωλαρακι μιας μεγαλοκυριας πάντα μου δίνει κίνητρο...
Τίποτα δεν παθαίνουν αυτες..Είναι Σοβιετικά τανκς. Το να σκίζεις ένα κωλαρακι μιας μεγαλοκυριας πάντα μου δίνει κίνητρο...
Η εν λόγω κυρία μου ζήτησε 30 ευρώ για δύο φορές με κωλο. Έχει κανείς εμπειρία?
και ενα ταξι να φυγειςΚαι έλεγα ότι ο μόνος ανώμαλος είμαι εγώ.... Λοιπόν θα σου πω τι παίζει: Είναι βαρέων βαρών. Τελεία!. Προσωπικά της έχω δώσει μόνο πίπες και αυτό περισσότερο για να τεστάρω τον εαυτό μου, ή μάλλον για να τον τιμωρήσω.... Μπάζο ολκής, μιλάει πολύ καλά τα ελληνικά.. θα μείνεις σίγουρα απόλυτα άναυδος από την συνάντηση. Βέβαια πιστεύω ότι στο top 3 των μυγοχεσμάτων του μάμπα, η συγκεκριμένη καταλαμβάνει την δεύτερη θέση. Πρώτη με διαφορά είναι η αεροσυνοδός κοντά στην πλατεία Βικτωρίας (ετών 100, νομίζω όταν πετούσε δεν είχαν ανακαλυφθεί τα jet, αλλά υπήρχαν μόνο τα ελικοφόρα)και τρίτη είναι η Galina στον Πειραιά (πλέον μεθυσμένη από τις 10 το πρωί).
ό,τι και αν σημαίνει αυτό για εμένα, τις έχω πάρει και τις 3.
Παρακαλώ τα χάπια μου!!!!
Είσαι ημίθεος. Ευχαριστώ συναγωνιστήΚαι έλεγα ότι ο μόνος ανώμαλος είμαι εγώ.... Λοιπόν θα σου πω τι παίζει: Είναι βαρέων βαρών. Τελεία!. Προσωπικά της έχω δώσει μόνο πίπες και αυτό περισσότερο για να τεστάρω τον εαυτό μου, ή μάλλον για να τον τιμωρήσω.... Μπάζο ολκής, μιλάει πολύ καλά τα ελληνικά.. θα μείνεις σίγουρα απόλυτα άναυδος από την συνάντηση. Βέβαια πιστεύω ότι στο top 3 των μυγοχεσμάτων του μάμπα, η συγκεκριμένη καταλαμβάνει την δεύτερη θέση. Πρώτη με διαφορά είναι η αεροσυνοδός κοντά στην πλατεία Βικτωρίας (ετών 100, νομίζω όταν πετούσε δεν είχαν ανακαλυφθεί τα jet, αλλά υπήρχαν μόνο τα ελικοφόρα)και τρίτη είναι η Galina στον Πειραιά (πλέον μεθυσμένη από τις 10 το πρωί).
Και έλεγα ότι ο μόνος ανώμαλος είμαι εγώ.... Λοιπόν θα σου πω τι παίζει: Είναι βαρέων βαρών. Τελεία!. Προσωπικά της έχω δώσει μόνο πίπες και αυτό περισσότερο για να τεστάρω τον εαυτό μου, ή μάλλον για να τον τιμωρήσω.... Μπάζο ολκής, μιλάει πολύ καλά τα ελληνικά.. θα μείνεις σίγουρα απόλυτα άναυδος από την συνάντηση. Βέβαια πιστεύω ότι στο top 3 των μυγοχεσμάτων του μάμπα, η συγκεκριμένη καταλαμβάνει την δεύτερη θέση. Πρώτη με διαφορά είναι η αεροσυνοδός κοντά στην πλατεία Βικτωρίας (ετών 100, νομίζω όταν πετούσε δεν είχαν ανακαλυφθεί τα jet, αλλά υπήρχαν μόνο τα ελικοφόρα)και τρίτη είναι η Galina στον Πειραιά (πλέον μεθυσμένη από τις 10 το πρωί).
Αυτή την vika viktoria την έχει πάρει κανείς με κουλούρι? Αξίζει?Τα παραπάνω έγραφε ο συναγωνιστής για την Vika Viktoria τον περασμένο Μάιο...
στις συζητήσεις τότε μετείχε και ο Τάσος Καριπίδης με σχολιασμό...
και συνεχίζει η συζήτηση παρακάτω
λέγονται και διάφορα για φουλ ακάποτα στις σελ 2649 2650
οπότε να διορθώσω πως δεν είναι φρέσκο πράγμα αλλά δούλεψε όλη την άνοιξη και τις αρχές καλοκαιριού στην Αθήνα...
Εγώ έχω καταλάβει ότι στο mamba ειδικά, τα ακάποτα πάνε φουλ με τις γαμορωσίδες, ειδικά κάποιας ηλικίας!!!
Οπότε μακριά κι αγαπημένοι!
Κάποτε βρεθηκα Χανιά και πηδούσα μια γιαγιά Ρωσίδα 56 χρόνων. Οπότε πήγαινα σπίτι της έφτιαχνε μια ρωσική σούπα που βρωμοσκυλαγε σκόρδο. Με έβαζε κάτω με τάιζε ( καλή ήταν στη γεύση) και μετά την πηδαγα σα το σκυλί...Αθάνατες εποχές..Ρε τυπε με το μπαρδον μονο αυτο ειναι το προβλημα που δενυπαρχει προβλημα αν βαζεισ σκουφι .Ποιο πανω δεν ειδες τι παιζει με την γιαγια θελει και τριαντα ευρω για να την γαμησεις και ειναι αρκετες γαμησετα και εχει και χοντρες αστα να πανε στο διαολο εκει που την γαμας να σου τραβηξει κανενα κλανιδι μερεντισιο να γουσταρεις η να αφησει την μασελα στο ποτηρι και να στο καταπιει ασε μην μυρισει και μπακαλιαρο σκρδαλια.
Κάποτε βρεθηκα Χανιά και πηδούσα μια γιαγιά Ρωσίδα 56 χρόνων. Οπότε πήγαινα σπίτι της έφτιαχνε μια ρωσική σούπα που βρωμοσκυλαγε σκόρδο. Με έβαζε κάτω με τάιζε ( καλή ήταν στη γεύση) και μετά την πηδαγα σα το σκυλί...Αθάνατες εποχές..
Λόγω δουλειάς. Έμεινα μερικούς μήνεςΣα Φοιτητής ή σα φαντάρος?