jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
τα καλα κομματιά φιλε περνουν 50αρικο
Σ ο λα μεσα εισαι
τα καλα κομματιά φιλε περνουν 50αρικο
26 χρονών ..60 ευρώ?? Δύσκολο
απο ολα χτυπαγα καποτε ;) τωρα πια μονο μιλφονιαΣ ο λα μεσα εισαι
ωραια μια χαρα παρτην και ενημερωσε μαςτι εννοείς δύσκολο? τόσο μου είπε.
απο ολα χτυπαγα καποτε ;) τωρα πια μονο μιλφονια
Ξεκαθάρισε ότι είναι για 2 φορές, συχνά στο mamba κατεβάζουν τιμή και μετά στο πρώτο τελείωμα έφυγαν. Ή αρχίζουν τα +20τι εννοείς δύσκολο? τόσο μου είπε.
Ααχχ..γες μη τουαπο ολα χτυπαγα καποτε ;) τωρα πια μονο μιλφονια
απο ολα χτυπαγα καποτε ;) τωρα πια μονο μιλφονια
Ααχχ..γες μη του
μονο σε 100% γυναικα ;) υποκαταστατα ποτεΠρος αποφυγή παρεξηγήσεων θα το σιάξω: απ' όλα τα θηλυκά. Κυκλοφορούν και άλλοι πειρασμοί
Αρκεί να μη σου το λέει. Όποτε σε αγγελία γράφει 100% γυναίκα σημαίνει το αντίθετο, μια γυναίκα δεν έχει ανάγκη να δηλώσει το προφανές...μονο σε 100% γυναικα ;) υποκαταστατα ποτε
δειξε μου το φίλο σου να σου πω τι είσαι. :Sμονο σε 100% γυναικα ;) υποκαταστατα ποτε
εσυ γρηγορα τρεχα σε περιμενει ο ατσαλινας ο αδελφος μου ειναι απλος δοκιμαστης νεων εμπειριώνδειξε μου το φίλο σου να σου πω τι είσαι. :S
Έτσι, στο σεξ δεν υπάρχουν ευκόλως εννοούμενα για να παραλείπονται ;)Χαχαχα..μιλφακηδες όλοι ενωθείτε!
Του θηλυκού γένους..να το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό
εγω με την συγκεκριμενη ξεπερασα τα 90 λεπτα φιλε μουΗ αλλη που ζηταει 100 αρια γραφτε ρε μαγκες στο διωρο αντε μιαμιση ωρα αν γραψει για μια ωρα μην δεχτεις και θα σου γραψει μονη της το οκ .Εγω ετσι εκανα για μιαμιση ωρα το εκλεισα στα 100 που βγαινει 70 στην ωρα ετσι μια χαρα
εσυ πολυ τα σκαλιζεις και στο τελος θα κατεβεις της σκαλες να εισαι σιγουροςΑρκεί να μη σου το λέει. Όποτε σε αγγελία γράφει 100% γυναίκα σημαίνει το αντίθετο, μια γυναίκα δεν έχει ανάγκη να δηλώσει το προφανές...
Αν δεις σε άλλη σελίδα, αυτό δεν είναι καθόλου κακό ;)εσυ πολυ τα σκαλιζεις και στο τελος θα κατεβεις της σκαλες να εισαι σιγουρος
Η αλλη που ζηταει 100 αρια γραφτε ρε μαγκες στο διωρο αντε μιαμιση ωρα αν γραψει για μια ωρα μην δεχτεις και θα σου γραψει μονη της το οκ .Εγω ετσι εκανα για μιαμιση ωρα το εκλεισα στα 100 που βγαινει 70 στην ωρα ετσι μια χαρα
Έτσι θελουν να το δουμε και να λεμε και ευχαριστω.....70 αμα ερθει για 1 1/5 ωρα ειναι οκ.....ετσι οπως το λες εχεις κανει ο,τι ακριβως ηθελε αυτη να πετυχει