TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ναι ωραια και τι να κανουμε παιχτη
Καλημερα. Προτεινομενη τιμη και διαρκεια για την κοπελα? Μου ειπε 1 ωρα 100 ευρο
ναι ωραια και τι να κανουμε παιχτη
Καλημερα. Προτεινομενη τιμη και διαρκεια για την κοπελα? Μου ειπε 1 ωρα 100 ευρο
Υποθέτω ότι ρωτάει αν συμφέρει ή πρέπει να κάνει παζάρια για καλύτερη τιμή ή περισσότερη διάρκεια συνάντησης...ναι ωραια και τι να κανουμε παιχτη
Δες εδώ:
Αμα πάρεις και μπύρες μαζί και ταιριάξει η χημεία (ρίσκο) δεν υπάρχουν ρολόγια και ο μόνος περιορισμός είναι ο κώλος.
Το 100 ίσχυε πριν κάτι μήνες. Η ηλικία είναι γύρω στα 35 και έχει αρκετά καλό σώμα.
Υποθέτω ότι ρωτάει αν συμφέρει ή πρέπει να κάνει παζάρια για καλύτερη τιμή ή περισσότερη διάρκεια συνάντησης...
να διαπραγματευτης την τιμη δεν λεω φιλε αλλα το πολλυ χαμηλωμα ενεχει αλλο ρισκο να φας μια φολα τοσηηηηηηηηηη μετα συγχωρησεως
Τόσα δίνω, πόσα θες
να διαπραγματευτης την τιμη δεν λεω φιλε αλλα το πολλυ χαμηλωμα ενεχει αλλο ρισκο να φας μια φολα τοσηηηηηηηηηη μετα συγχωρησεως
Υπαρχουν καποιοι που προτιμανε τα ξινα οποτε τι φολα υπηρησιες να παρει εκτος αν τον στραποναρει με νευρα η κυριαΣυμφωνώ φίλε...
Αν αρχίσεις το παζάρι
χάνεται όλη η χάρη,
καταντάει αλισβερίσι
και ξινό
Για αυτό δεν κανείς παζάρια και να έχεις στο μυαλό σου τι είχαμε τι χάσαμε......το πολύ ένα κατοσταρικο......έχουν χαθεί τόσα και τόσα άλλωστενα διαπραγματευτης την τιμη δεν λεω φιλε αλλα το πολλυ χαμηλωμα ενεχει αλλο ρισκο να φας μια φολα τοσηηηηηηηηηη μετα συγχωρησεως
ρε φιλε μακαρι να περασεις καλα με την κοπελα παρα να κατεβασεις το πολυ 20 ευρω που θα τα φας σε ξυνιλα ;) και που ξερεις μπορει να παρεις πιο καλες παροχες καμμμια καταποση λεω εγω ;)Για αυτό δεν κανείς παζάρια και να έχεις στο μυαλό σου τι είχαμε τι χάσαμε......το πολύ ένα κατοσταρικο......έχουν χαθεί τόσα και τόσα άλλωστε
ρε φιλε μακαρι να περασεις καλα με την κοπελα παρα να κατεβασεις το πολυ 20 ευρω που θα τα φας σε ξυνιλα ;) και που ξερεις μπορει να παρεις πιο καλες παροχες καμμμια καταποση λεω εγω ;)
ΥΓ . κανα βιντεο ;)
ρε φιλε μακαρι να περασεις καλα με την κοπελα παρα να κατεβασεις το πολυ 20 ευρω που θα τα φας σε ξυνιλα ;) και που ξερεις μπορει να παρεις πιο καλες παροχες καμμμια καταποση λεω εγω ;)
ΥΓ . κανα βιντεο ;)
Καλά τα λες.Αστα τώρα αυτά και κάνε καλό ζεσταμα εσύ.
Τι να κάνουμε υπάρχουν και τα απρόοπτα.Τι έγινε χάλασε το πούλμαν της αποστολής της ομάδας;16.30 ξεκιναει ο αγωνας τελικα θα εχει μιση ωρα καθυστερηση
ο διαιτητης :- μεγαλη λουμπινα > αντικατασταθηκεΤι να κάνουμε υπάρχουν και τα απρόοπτα.Τι έγινε χάλασε το πούλμαν της αποστολής της ομάδας;
Επειδη μου ρωτησανε για Λικα και Αννα
Εχει κοιλιτσα με σχεση με τις φωτος αλλα το προσπερναμε με την τρελλα που κουβαλαει.