TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
συγνωμη ξεχασα :- εσυ εισαι του θεατρου καλοπαιδο της διοικησηςμάλλον,ακριβώς δεν ξέρω...αυτό να το ρωτήσεις στα καμάκια.εμεις δεν κάνουμε τέτοια.
συγνωμη ξεχασα :- εσυ εισαι του θεατρου καλοπαιδο της διοικησηςμάλλον,ακριβώς δεν ξέρω...αυτό να το ρωτήσεις στα καμάκια.εμεις δεν κάνουμε τέτοια.
ναι ρε γοργονουλαόχι γοργόνα!!!!.... γοργονουλα!(ξαδέρφη της)
για αυτο εισαι 50 κιλα ρεεσύ
Εγώ έχω αρχές
Ποτέ δεν πάω για φαγητό αν το μενού δεν έχει κωλο δεν τρώει γαριδάκια δεν τρώει μπανάνες δεν τρώει αγγούρια
Δεν τρώει κάνα ξεσκονοπανο κ τέτοιος κώλος πιάνει αράχνες πιο ιερωσυλη κ από αυτόν που έλεγε δεν θέλω να γαμαω κωλο
Γυναικάρα όμως κ ωραίο τυπακι να τα λέμε κ αυτά
Η αλήθεια ειναι οτι η Γκαλινα κανει απίστευτη πιπα
ναι ρε γοργονουλα
γιατί η γοργόνα είναι ότι πιο άχρηστο έχει βγάλει η φυση
Δεν μπορείς ούτε να την τηγανισεις ούτε να την γαμησεις
Ναι, αλλά ως γνωστόν τη γοργόνα δεν μπορείς ούτε να τη φας ούτε να τη
κ όπως είπα κ στον ποδολαγνο δείχνω 50 ειμάι 60για αυτο εισαι 50 κιλα ρε
αφού την ξέρεις την διαφορά ρε παπάρα τι με βάζεις να το γράφωΣε πρόλαβα
Εγώ; Άλλος ρώτησε, μη μπερδεύεσαιαφού την ξέρεις την διαφορά ρε παπάρα τι με βάζεις να το γράφω
νομιζω ναι αλλα παρτην ενα τηλη Γκαλινα μονο Πειραια παιζει μπαλα?
Απο οσο ξερω ναιΜονο στο χωρο της ε??
τι μας κανεις ρε τασσο βραδιατικατελευταια ετσι ;) να μην κακομαθαινετε
Η καλύτερη ώρα φίλε, η ώρα που ξυπνούν οι επιθυμίες ;)τι μας κανεις ρε τασσο βραδιατικα
σκεψου τωρα να εχεις χερια με επιδεσμους κ να μην μπορει να παρει τηλεφωνο κωλγκερλ αλλα ουτε κ να την παιξει τι θα ελεγεΗ καλύτερη ώρα φίλε, η ώρα που ξυπνούν οι επιθυμίες ;)
ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΡΦΩΘΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΕΝΤΣ???καρφωνεσαι κυριος χαρτζηλικι δεν ψαχνουν οσοι δουλευουν απ το πρωι ως το βραδυ αλλα οσοθ ειναι 24/7 στο σαιτ και διαφημιζουν θειτσες
Ε μην ξεχναμε και την δουλεια μας ε.... TASSOS karipidisτελευταια ετσι ;) να μην κακομαθαινετε
Ειδες ρε Τασο το τσουλι ? Δεν σε χωνευει καθολου ! Κι εχει και αυπνιες !Ε μην ξεχναμε και την δουλεια μας ε.... TASSOS karipidis
ναι τον έχει πιάσει η δυσπεψία κ τον έχει αφήσει αυπνο...Ειδες ρε Τασο το τσουλι ? Δεν σε χωνευει καθολου ! Κι εχει και αυπνιες !
με ποιον να ασχοληθω ρε φιλε με το απολυτο μηδεν την καλημερα μουΕιδες ρε Τασο το τσουλι ? Δεν σε χωνευει καθολου ! Κι εχει και αυπνιες !
ρε συ τι σου εχω πει? Κριμα τα χρόνια που μετράς εδώ μέσα ρε.Μην ασχολεισαι ρε με σκουπιδια. Ειναι όμως χρήσιμος ο μπαγάσας. ;)ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΡΦΩΘΕΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΕΝΤΣ???
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ Κ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ..ΣΙΧΑΜΑ ΟΛΚΗΣ ΛΕΜΕ..